Bangkok for madelskeren

Læsertip, skrevet af MP, http://www.expedia.dk/vc/rejser/thailand.

Thailand er først og fremmest kendt for det fantastiske thai-køkken, som vi i Danmark virkelig har fået øjnene op for. Det er ikke ligefrem en leg at lave sin egen thailandske mad, men hvorfor skulle man også gøre det, hvis rejsen går til Bangkok, her kan du nemlig få rigeligt med thaimad, og for at give dig et overblik over de allerbedste thai-restauranter i Bangkok, alt fra budget til luksus, har vi givet dig vores bedste bud her.

Billedekilde

Budget:

Sukhumvit Soi 38

Thong Lo BTS station, Bangkok, Thailand
Åbningstider: mandag-søndag 18:00-07:00

Mums, mums, mums! Du må ikke misse Sukhumvit Soi 38 ved Thong Lo BTS station i Bangkok. Stedet ser ikke ud af særlig meget, men lad dig ikke skræmme væk af det, Sukhumvit Soi 38 er Street Food til perfektion, og et perfekt måltid, til dig som har andet end spiseplaner, maden bliver nemlig serveret hurtigt og billigt, men hurtigt og billigt betyder på ingen måde at det er ringe, Stedet serverer Bangkoks, ja måske endda Thailands bedste Thai Street Food. Hygiejnisk sted med menuer på engelsk.

1yolo
710/7 Sukhumvit Soi 26 | Close to Emporium shopping mall, Bangkok 10110, Thailand
Åbningstider: mandag-søndag 7:00-00:00

Yolo (you only live once – man lever kun én gang), er navnet. Om det har noget som helst at gøre med det engelske udtryk vides ikke, men passer navnet til thai-restauranten? I den grad. 1yolo serverer thai fusion-mad fra køkkenet, når du stikker hovedet forbi, skal du prøve at bestille stedets phad thai, som er deres specialitet. Madstedet ligger i et storcenter, og selvom det måske lyder ret kedeligt, hvis man er på jagt efter et måltid, så hører det faktisk med til kulturen i Bangkok, her findes der nemlig tonsvis af centre, så chancen for at centrene er indehavere af nogen af Bangkoks bedste restauranter er ret stor. 1yolo er et godt alternativ, hvis du er på jagt efter et godt frokostmåltid.

Middel:

Stash Bar & Bistro
1/18 Sukhumvit Soi 11, Khlong Toei Nuea,Watthana, Bangkok
Åbningstider: mandag-søndag 16:00-00:00

På Stash Bar & Bistro bliver der primært serveret thai-mad, stedet er restaurant og bar, så hvis du også planlægger at få en smule at drikke er Stash det rette sted, og der er knald på. Hvis du er til god thai-mad og lækre drinks er Stash klar til at gøre din aften fuldendt. Stedet ligger ved Sub Soi Suk 11 (BTS Nana Station). Stedet er ikke ret stort, men der er heldigvis udendørsplads, og der er det jo så heldigt at vejret altid er til at sidde ude i.

Smooth Curry at Plaza Athenee Bangkok
61 Thanon Witthayu (Wireless Rd.) Road, Lumphini, Pathumwan, Bangkok
Åbningstider: mandag-søndag 11:30-14:30, 18:00-22:30

Curry, yes please! Hos Smooth Curry kan du få den sande smag af Thailand, her bliver nemlig serveret traditionelle retter fra landets fire regioner, til de helt rigtige priser, så du kan med god samvittighed spise Smooth Currys signaturret Khao ObSubparod, som er bagt ris med kylling, tigerrejer, samt cashewnødder i ananas. Restauranten har tilmed et lækkert udendørsområde, som er det perfekte sted til aftensmad.

Luksus:

Nang Gin Kui
Charoen Krung Road, Chinatown, Bangkok, Bangkok
Åbningstider: mandag-søndag: 18:00-02:00

Eksklusiv thai-restaurant I Chinatown, Nang Gin Kui, som er alle pengene værd. Restauranten er ikke billig, slet ikke sammenlignet med andre steder i Thailand, men der er kvalitet for alle pengene, og du vil ikke gå skuffet herfra. Du vil uden tvivl få en udsøgt oplevelse hos trendy Nang Gin Kui, som serverer thai fusion, skaldyr, vegansk og vegetariansk mad. Husk at reserver bord på restauranten på forhånd, for at være sikker på at få plads. Perfekt sted til en helt speciel aften, måske en særlig lejlighed af en art.

 

Ophavsret:
Kopiering og distribuering af såvel tekst som billeder i dette tip er ikke tilladt.

Tags: Bangkok - Mad - Læsertips


Facebook/Google+

facebook/Google+

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book, og jeg har en per­son­lig pro­fil på Google+, hvor du kan læ­se om mi­ne an­dre hjem­me­si­der samt få be­sked, når jeg op­da­te­rer no­get på en af dem.

Alt du skal vide inden rejsen
Tags: Gode råd - Regntid - Kultur - Tips - Læsertips
Alt du skal vide inden rejsenThailand er et spændende land at rejse I. Nu er der udviklet en infografik til at hjælpe danskerne til bedre at forstå den thailandske kultur.
Bangkok for madelskeren
Tags: Bangkok - Mad - Læsertips
Bangkok for madelskerenVi forbinder alle Bangkok med noget forskelligt, måske er larm og bilos det første som falder os ind, eller måske er det mad-scenen.
Forelsket i en barpige
Tags: Barpiger - Forelskelse - Læsertips
Forelsket i en barpige Læs mine tanker om at blive forelsket i en nu tidligere prostitueret og om hverdagen, når den sexede kvinde viser sig uden makeup og med morgenhår. Og uden sexlyst. Men jeg er stadig vild med hende...
Smuk sejltur på Mae Kok
Tags: Chiang Mai - Chiang Rai - Thaton - Aktiviteter - Mae Kok - Natur - Læsertips
Smuk sejltur på Mae KokHvis du besøger Chiang Rai, bør du ankomme med langbåd ad floden Mae Kok. Det er en smuk sejltur, hvor du kan nyde den fantastiske natur i form af floden, jungle og bjerge.
Tips fra bruger til bruger
Tags: Læsertips
Forelsket i en barpigeFind tips fra andre læsere og del dine egne tips med andre. Det kan fx være et tip til et skønt rejsemål, et godt hotel, en særlig god restaurant, en aktivitet som andre bare må prøve, en fantastisk naturoplevelse, eller det kan være tips til nattelivet eller om forhold til thaier, det være sig piger, fyre eller ladyboys.

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Fredag d. 20. oktober

Læs om veksling til baht.

Facebook/Google+

facebook/Google+

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book, og jeg har en per­son­lig pro­fil på Google+, hvor du kan læ­se om mi­ne an­dre hjem­me­si­der samt få be­sked, når jeg op­da­te­rer no­get på en af dem.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Vejrudsigt

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.

Facebook

Annonce:

Annonce:

Annonce: