Forelsket i en Thai barpige...

Læsertip, skrevet af patirak.

Jeg indrømmer gerne, at jeg er en af de mænd der indimellem har benyttet mig af det at betale mig for en kvindes ”selskab”. Det har altid været primært det ”uforpligtende” der har tiltalt mig ved disse kvinder. At springe hurtigt til ”fadet” og bare få en omgang sex… 

Så i forhold til prostituerede, så har jeg altid haft et kortsigtet mål. ”Get it over and done with”… og så videre i livet…” Der har været tale om ”ren business” mellem kvinden og jeg. Dermed ikke sagt at man ikke kan behandle kvinden som en ”dronning” og behandle hende med respekt i den tid man har sammen med hende. Det mener jeg blot er naturligt – især hvis man vil have den bedste oplevelse…

Når det kommer til prostituerede så er der mange der vil påstå, at de mænd der går med disse kvinder gør det, fordi de mangler noget i deres liv. Det tror jeg egentlig er rigtigt. Nogle mangler vel sex, mens andre savner nærhed eller føler sig ensomme osv. For mit vedkommende var det uforpligtende sex der trak. Jeg gad simpelthen ikke bruge tiden på at date kvinder og skulle sidde over en middag og ævle om min fortid, fremtidsdrømme osv. Jeg havde absolut ingen ambitioner om at få en kæreste… tværtimod nød jeg friheden.

Nu skete der så det at den ”sølle” stakkel (mig) gik hen og forelskede sig i en af disse købepiger. Hvordan det kunne ske, er sgu ufattelig og jeg kan nogle gange undre mig over hvad pokker der lige skete der?? Ja, hun så godt ud – men det er der jo så mange piger der gør. Var hun speciel fantastisk i sengen? Egentlig ikke… Hun var god til sit job – ingen tvivl om det – men hun var ikke ”fantastisk”. 

Egentlig mener jeg ikke sex med nogle af købepiger, jeg har været sammen med har været ”fantastisk”. Det bliver det efter min mening først, når der kommer følelser fra begge sider med i spillet. Nå, men hvad var det så jeg ”faldt” for? Jeg tror først og fremmest det var hendes væremåde, hendes personlighed, hendes stil og den naturlighed hun udstrålede. 

Tror også, at jeg faldt for det at hun altid så ”perfekt” ud… hvilket jo var naturligt, fordi hun jo var på arbejde, når jeg mødte hende. Hendes job var jo at tilfredsstille og tiltrække mænd som mig… og det var jo i starten kun i disse sammenhænge jeg så hende. Hun så sgu altid perfekt ud, var altid i godt humør og et stort smil.

Generelt tror jeg, at det er præcis dette mange mænd falder for, hvis de forelsker sig i en prostitueret. Det ser ”det bedste af kvinden”. De ser hende aldrig med morgenhår og dårlig ånde. De oplever ikke når hun er småsur, irritable og præmenstruel. Og det er præcis det, der får ellers fornuftige Farang mænd til at foretage ”sindssyge” handlinger… Som f.eks. at gifte sig med en de har kendt i to uger…

Det mange efter min mening ikke forstår, er at den ”perfekte” kvinde en dag forvandler sig til en ganske almindelig kvinde. Pludselig har hun en dag måske ikke lyst til sex… Hvad er nu det??? Man har giftet sig med en tidligere prostitueret og hun har ikke lyst til sex?? Den er jo helt gal!!!

Hvorfor pokker vader hun nu rundt i joggingbukser og støvsuger? Hvad blev der lige af den sexede kjole og de høje hæle, som hun altid plejede at have på? Hvorfor brokker hun sig nu og er utilfreds med nogle af de ting man gør? Før plejede hun jo altid at smile og syntes man var helt fantastisk. Nu gider hun ikke engang hænge ud sammen med een i baren længere… Intet er længere som det plejer at være… Damn it!!!!

Næ… sandheden er nemlig at den ”perfekte” kvinde blot er en ganske almindelig kvinde og at dette med tiden vil gå op for een. Når dette sker, så tror jeg mange mænd vågner op og ser virkeligheden som den er. Mange finder måske også ud af at man egentlig ikke har en pind tilfælles. Man er så forskellige som mennesker kan være – på alle områder. 

Den tidligere så ”perfekte” er nu blot ”almindelig” – på nær det, at hun så også lige har en tabubelagt fortid, som man også skal kunne acceptere, leve med og forholde sig til. Hvor mange kan lige det, når det kommer til stykket? Er man i stand til at leve med den klare viden og at hun har valgt at sælge sig selv? At hun har gået i seng med hundredvis af mænd? Jeg kan sagtens forstå de mennesker, der ikke ville kunne klare den tanke. Havde den selv, før jeg kom i den situation jeg er i nu. Hvis jeg tidligere var blevet spurgt om jeg kunne finde på at gifte mig med en tidligere købepige, så ville svaret have været klart ”NEJ” – under ingen omstændigheder! 

I mellemtiden har jeg så lært, at mange fordomme egentlig blot er baseret på simpel uvidenhed. Det kræver blot mødet med en speciel person, hvorefter man hurtigt kan ændre sine tidligere meninger og holdninger. Kunne jeg leve sammen med en kvinde der stadig prostituerede sig selv? ALDRIG!!! – For mig er fortiden, nutiden og fremtiden noget helt forskelligt. Jeg ville helt sikkert ikke kunne leve med at vide at min kæreste er sammen med andre mænd. Når det derimod gælder fortiden, så har ingen af os noget at skulle lade den anden høre for.

Min kæreste er ikke længere ”perfekt”. Hun går ikke rundt i en sexet kjole og høje hæle til hverdag. Jeg har set hende med morgen-hår, uden makeup og med dårlig ånde. Hun har sgu endda engang kastet op ud over mig i en kæmpe-brandert. Hvor klamt er det lige!!! Jeg kender hendes fortid – både historier og detaljer derfra. Vi er vidt forskellige på så enormt mange punkter – og alligevel er vi på mange måder ens. 

Men jeg må indrømme at selvom hun nu er blevet ”almindelig”, så er jeg sgu alligevel stadig totalt vild med hende! Fatter dog stadigvæk ikke, at jeg kunne ende op med en tidligere købepige. Det er bare for langt ude! 

Men jeg er jo så heller ikke den eneste Farang, der har forelsket mig i den ”perfekte” Thai-barpige. Det er da i det mindste altid en trøst. Men måske "vågner" jeg en dag - ser mig selv i spejlet og tænker...."Hvad fanden er det lige du har gang i?" Det er jo sket for andre før... 

Ophavsret:
Kopiering og distribuering af såvel tekst som billeder i dette tip er ikke tilladt.

Tags: Barpiger - Forelskelse - Læsertips


Facebook/Google+

facebook/Google+

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book, og jeg har en per­son­lig pro­fil på Google+, hvor du kan læ­se om mi­ne an­dre hjem­me­si­der samt få be­sked, når jeg op­da­te­rer no­get på en af dem.


Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Torsdag d. 22. marts

Læs om veksling til baht.

Facebook/Google+

facebook/Google+

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book, og jeg har en per­son­lig pro­fil på Google+, hvor du kan læ­se om mi­ne an­dre hjem­me­si­der samt få be­sked, når jeg op­da­te­rer no­get på en af dem.

Klima og vejr

Vejrudsigt

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Annonce:

Facebook

Annonce: