Coverwise rejseforsikring
 

Rejse til Thailand

På denne side finder du links til de nyeste artikler, de mest læste artikler, de mest populære tags, links til artikler om forskellige steder og aktiviteter, valutaregner m.m.

Denne side er ikke velegnet til udskrivning på grund af de mange bokse med rullebjælker. Du vil ikke kunne se det hele på et stykke papir.

Der er meget indhold her på forsiden, så det er foldet sammen, så du ikke skal rulle så meget. Tryk på nedenstående overskrifter for at åbne eller lukke et afsnit.

Nyeste sider på Rejse til Thailand

Strandbus på Phuket
Phuket Smart Bus Hvis du vil opleve lidt mere af Phuket og se andre strandbyer end den, hvor dit hotel ligger, så er Phuket Smart Bus et oplagt valg, som er meget billigere end at tage en tuk tuk eller taxi. Egentlig er bussen en lufthavnsbus, men det er muligt at stige på og af undervejs, så den også kan bruges til kortere ture.
Slut med gratis plastikposer
Plastikposer Fra nytår 2020 er en lang række thailandske butikker holdt op med at tilbyde gratis engangs­plastikposer ved kassen. I stedet kan man købe kraftige poser, der kan genbruges, af stof, papir – og plastik. Vil det hjælpe på miljøet? Læs mere om problemerne med miljøet og plastikforurening i Thailand.
Thailandske helligdage og mærkedage
Lukket på helligdage Hvis du skal have forlænget visa eller af andre grunde skal bruge offentlige myndigheder i Thailand, så skal du være opmærksom på, at de holder lukket på en lang række helligdage og mærkedage.
Thailandske årstal
Årstal Det kan godt være, at Thailand stadig er et udvik­lings­land, men når det gælder årstal, er den vestlige verden håbløst bagefter Thailand. Mens vi i skrivende stund skriver 2019, så er de allerede fremme ved 2562 i Thailand. Læs hvorfor, de er længere fremme end os.
Sikkert internet på ferien
Sikkert internet Når du går på internettet via fremmede opkoblinger, så kan du risikere, at uvedkommende lytter med på, hvad du laver. Faren er størst med gratis wi-fi-forbindelser på offentlige steder, som fx restauranter. Læs, hvordan du beskytter dig.
Brug hjelm på scooteren
Brug hjelm Undgå at havne i statistikken over trafikdræbte i Thailand. Lejer du en scooter eller motorcykel på din ferie i Thailand, så sørg i det mindste for at få dig en ordentlig hjelm, der kan beskytte dig bedre end udlejerens hjelme.

Find en oversigt over alle artikler på sitemap.

Mest læste artikler

Priser i Thailand
Hvor mange penge skal du bruge på ferien i Thailand?
Veksling af kroner til baht
Skal jeg veksle til baht i Danmark? Og hvad med betalingskort?
Før du rejser til Thailand
Jeg har samlet en række tips til før selve rejsen på de underliggende sider.
Medicin til Thailand
Du kan normalt tage din medicin med dig til Thailand uden problemer.
Shopping i Bangkok
Bangkok er shopaholikernes paradis med enorme storcentre liggende som perler på en snor.
Sex i Thailand koster
Har en thaipige sex med dig på din ferie, forventer hun betaling.
El-stik og strømstyrke i Thailand
Det er ikke nødvendigt med omformerstik til dit elektriske grej.
Phi Phi
Phi Phi-øerne udgør et lille paradis her på jord.
Strande på Phuket
Der er mange fantastiske og skønne strande på Phuket. Lige fra dem, der er uberørt af civilisationen, til dem, hvor du kan leje liggestole og få serveret kølige drikke, mens du får en afslappende massage.

Find en oversigt over alle artikler på sitemap.

Værd at vide

Klima og vejr

Læs om kli­ma og vejr.

Skal du vaccineres før fe­rien i Thailand?

Optjen flybonus og få gra­tis rejser.

Sådan kom­mer du rundt i Thailand.

Kan du tage Medicin med til Thailand?

Syge­sik­rin­gen dæk­ker ik­ke - husk rejseforsikring!

Skal du veksle til baht i Dan­mark eller i Thailand?

Passer dine el-stik, og hvad med strømstyrken?

Lær at prutte på Thailandsk.

hjælp i Thailand, nyt­tige num­re og adresser.

Steder i Thailand

Bangkok
Bangkok er mod­sæt­nin­ger­nes hoved­stad. Her mødes moder­nitet og gamle tra­di­tioner, og der er ikke langt mel­lem des­pe­ra­tion og ekstase. Læs om byen, der for­tjener mere op­mærk­som­hed end de fleste turister vil ofre.
Phuket
Ferieparadiset Phuket i Thailand tilbyder dig en bred vifte af ferie­tilbud, uanset om du vil dase på stran­den, eller om du vil være mere aktiv.
Phi Phi Islands
Phi Phi-øerne er et tro­pisk para­dis med en fan­tas­tisk natur i form af im­po­ne­rende kalk­stens­bjerge, klip­per og huler og ikke mindst fan­tas­tiske hvide sand­strande med kry­stal­klart vand.
Ao Nang Beach
Ao Nang Beach har alt, hvad hjertet kan begære hos en tro­pisk turist, fan­­tas­­tis­­ke stran­de, mas­ser af spæn­­dende ak­­ti­­vi­­teter og nogle fan­­tas­­tis­ke solnedgange.
Chiang Mai
Chiang Mai er Thailands næst­største by og den kul­tu­relle hoved­stad for det nord­lige Thailand.
Pattaya
Pattaya er især kendt for sin sex­turisme, men byen har også andet at byde på.

Flere steder i Thailand.

Reklame

Bestilling af hotel

Hvis du bestiller hotel i Thailand, vil jeg være meget glad, hvis du vil bestille via et link her på Rejse til Thailand. Jeg får i så fald lidt kommission, og du støtter dermed hjemmesiden. Din pris for hotellet vil være den samme, som hvis du bestiller direkte via en bookingtjeneste.

Jeg anbefaler generelt agoda, da de har et ganske pænt udbud og en nem hjemmeside, men du kan også støtte Rejse til Thailand ved at bestille hos Booking.com. Du finder hotellinks rundt omkring på nogle af siderne (de er hovedsageligt til agoda), eller du kan bruge de ovenstående links til bookingtjenesterne.

På forhånd tak, mvh. Kim Ludvigsen

Aktiviteter i Thailand

Shopping i Bangkok
Bangkok er shop­aho­li­ker­nes para­dis med enorme stor­centre lig­gende som perler på en snor og med trange markeder, hvor du skal prutte om priserne.
Phang Nga Bugt
Tag en tur rundt i Phang Nga Bugt. Her kan du få dit livs natur­op­le­velse blandt im­po­ne­rende kalk­stens­klipper og hule øer. Og det koster næs­ten ingen penge.
Ayutthaya
Besøg Ayutthaya, lidt nord for Bangkok. Indtil 1767 var Ayutthaya hoved­stad i Siam (Thailand). På et tids­punkt var det ver­dens største by.
Flydende marked
Thailand lægger vand til mange fly­dende mar­keder. Bliv padlet rundt mel­lem både, der til­byder frisk frugt, mad og souvenirs.
Flyvetur i junglen
Få en oplevelse ud over det sæd­van­lige med en flyve­tur mellem jung­lens træ­toppe. Du kan desuden stavre over smalle hæn­ge­broer, klatre op ad spinkle vin­del­trap­per og blive firet ned fra 10. sals højde.

Flere aktiviteter i Thailand.

Reklame

Sex i Thailand

Prostitution og udnyttelse
Hvide mænd og unge thai-piger kan få mange til at tænke på udnyttelse. Hvis der overhovedet er tale om udnyttelse, er det måske manden, der udnyttes.
Sex i Thailand koster
Har en thaipige sex med dig på din ferie, for­venter hun betaling.
Pattayas frække side
Pattaya er verdens største red light district med piger, ladyboys og fyre til leje i kortere eller længere tid. Har du penge, så kan du få - og du behøver ikke engang at have mange penge for at få noget i Pattaya.
Ordforklaringer og gode råd
Du får her nogle ord­for­kla­rin­ger og gode råd til for­elskede turister og sexturister.
Massage med happy end i Patong
Du kan få mas­sage med happy end af piger, fyre og lady­boys i Patong.

Mere om sex i Thailand.

 

 

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Fredag d. 24. januar

Læs om veksling til baht.

Nye billeder på Flickr

Misty morning in Thailand
Farmlife in Thailand
Common Tree Frog (Polypedates Leucomystax)
Railey - viewpoint
Leading lines
IMG_4688 A-studio.jpg SNa
a
This Way
Tropical Pathway
Flooded river in Yasothon
Stay The Course
IMG_4881 AL-studio.jpg TSNs
Nature in mist touching sunlight in morning.
Big Mumma
Valuable time

Billederne er de nyeste billeder med taggene Thailand og landscape på Flickr.

Søg på hjemmesiden

Reklame