Læsertips

På denne side kan du finde en række tips fra andre læsere, og du kan dele dine egne tips med andre.

Nedenfor finder du en oversigt over tips fra andre brugere. Du kan også selv hjælpe med tips. Det kan fx være et tip til et skønt rejsemål, et godt hotel, en særlig god restaurant, en aktivitet som andre bare prøve, en fantastisk naturoplevelse, eller det kan være tips til nattelivet eller om forhold til thaier, det være sig piger, fyre eller ladyboys.

Der kræves ikke tilmelding for at skrive tips, og du bestemmer selv, om du vil skrive under dit eget navn eller under et synonym. Men først skal du lige forbi en lille spamfælde, udfyld feltet nedenfor med et dyr på to bogstaver, der siger muh, og klik på knappen for at komme til siden, hvor du kan skrive læsertips.

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Fredag d. 20. oktober

Læs om veksling til baht.

Facebook/Google+

facebook/Google+

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book, og jeg har en per­son­lig pro­fil på Google+, hvor du kan læ­se om mi­ne an­dre hjem­me­si­der samt få be­sked, når jeg op­da­te­rer no­get på en af dem.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.