Smuk sejltur på Mae Kok

Læsertip, skrevet af Turisten.

Hvis du vil besøge Chiang Rai i det nordlige Thailand, bør du ankomme ad floden Mae Kok med en langbåd fra byen Thaton. Det er en smuk sejltur, hvor du kan nyde den fantastiske natur i form af floden, jungle og bjerge.

Vi startede i Chiang Mai. Første stykke af vejen foregik på landjorden til Thaton. Vi tog den almindelige bus, hvilket nok var en fejl. Turen tog omkring fire timer, og vi blev rystet godt og grundigt, så vi spøgte med, at nogle af vores organer helt sikkert måtte have skiftet plads. Jeg vil anbefale, at du tager en VIP-bus eller en taxi i stedet. Hvis du kun har få penge, så koster rystebussen under 20 kroner pr. person.

Langbåden afgår hver dag kl. 12:30, men sørg for at komme en times tid eller mere tidligere, så du kan nå at kigge lidt på Thaton. Her et kig ud over floden fra et tempelkompleks på en bakke tæt ved flodstationen.


Langbåden koster knap 65 kroner pr. person. Båden bruges også som bus/fragtbåd af lokale, der bor ved floden, samt af turister, der skal bo på et af en lille håndfuld feriesteder, der ligger ned til floden.

Vi havde et par med, der var på cykeltur rundt i Thailand, og de skulle af på et af feriestederne for så at fortsætte senere på to hjul. Her gør vi os klar til at forlade Thaton, inklusive cykler og anden oppakning.Og så er det ellers bare at læne sig tilbage og nyde den flotte natur undervejs...


Du kan være heldig at se elefanter blive vasket på vejen, men det var desværre ikke badedag, da vi kom forbi.

Bemærk, at når du ankommer til Chiang Rai, så ankommer du et stykke uden for byen. Sædvanligvis holder der songthaews, der kan bringe dig ind til byen, og ellers kan du stoppe en oppe ved vejen.

Da vi skulle tilbage til Chiang Mai, valgte vi en VIP-bus for at undgå flere rysteture, den kostede omkring 50 kr. pr. person, var yderst behagelig at køre i og havde tv-skærme ved hvert sæde som i de nyere langdistancefly.

Ophavsret:
Alle kan frit kopiere og distribuere såvel tekst som billeder i dette tip, hvis de angiver Turisten som ophavshaver og et link til denne side.

Tags: Chiang Mai - Chiang Rai - Thaton - Aktiviteter - Mae Kok - Natur - Læsertips


Facebook/Google+

facebook/Google+

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book, og jeg har en per­son­lig pro­fil på Google+, hvor du kan læ­se om mi­ne an­dre hjem­me­si­der samt få be­sked, når jeg op­da­te­rer no­get på en af dem.

Alt du skal vide inden rejsen
Tags: Gode råd - Regntid - Kultur - Tips - Læsertips
Alt du skal vide inden rejsenThailand er et spændende land at rejse I. Nu er der udviklet en infografik til at hjælpe danskerne til bedre at forstå den thailandske kultur.
Bangkok for madelskeren
Tags: Bangkok - Mad - Læsertips
Bangkok for madelskerenVi forbinder alle Bangkok med noget forskelligt, måske er larm og bilos det første som falder os ind, eller måske er det mad-scenen.
Forelsket i en barpige
Tags: Barpiger - Forelskelse - Læsertips
Forelsket i en barpige Læs mine tanker om at blive forelsket i en nu tidligere prostitueret og om hverdagen, når den sexede kvinde viser sig uden makeup og med morgenhår. Og uden sexlyst. Men jeg er stadig vild med hende...
Smuk sejltur på Mae Kok
Tags: Chiang Mai - Chiang Rai - Thaton - Aktiviteter - Mae Kok - Natur - Læsertips
Smuk sejltur på Mae KokHvis du besøger Chiang Rai, bør du ankomme med langbåd ad floden Mae Kok. Det er en smuk sejltur, hvor du kan nyde den fantastiske natur i form af floden, jungle og bjerge.
Tips fra bruger til bruger
Tags: Læsertips
Forelsket i en barpigeFind tips fra andre læsere og del dine egne tips med andre. Det kan fx være et tip til et skønt rejsemål, et godt hotel, en særlig god restaurant, en aktivitet som andre bare må prøve, en fantastisk naturoplevelse, eller det kan være tips til nattelivet eller om forhold til thaier, det være sig piger, fyre eller ladyboys.

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Fredag d. 20. oktober

Læs om veksling til baht.

Facebook/Google+

facebook/Google+

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book, og jeg har en per­son­lig pro­fil på Google+, hvor du kan læ­se om mi­ne an­dre hjem­me­si­der samt få be­sked, når jeg op­da­te­rer no­get på en af dem.

Annonce:

Annonce:

Facebook

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Vejrudsigt

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.

Annonce:

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.