Coverwise rejseforsikring

Når du er kommet hjem

Denne side er egentlig noget pjat, for der er kun ét tip, og det giver sig selv.

Du er kommet hjem fra Thailand til den danske hverdag. Allerede i lufthavnen vil du sikkert have oplevet de første symptomer på The LOS Blues - savnet af Thailand - og du vil hurtigt mærke symptomerne tage til.

Der er kun to kure: Enten begraver du dig i arbejdet eller et andet projekt, som kan holde din hjerne beskæftiget i de fleste af døgnets vågne tider, eller også overgiver du dig til dine inderste følelser og tjekker jævnligt flypriser og feriekalenderen, mens du lige så stille planlægger din næste rejse.

Mit tip er, at du straks overgiver dig, inden du dør af stress. Og tænk på alt det, du kan se og opleve næste gang, som du ikke fik tid til på den første rejse. Eller på den anden rejse. Det tager mange rejser, før man overvinder The LOS Blues.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så skriv i forummet. Du er også mere end velkommen til at hjælpe andre i forummet med dine erfaringer.

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Fredag d. 15. februar

Læs om veksling til baht.

Facebook/Google+

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book, og jeg har en per­son­lig pro­fil på Google+, hvor du kan læ­se om mi­ne an­dre hjem­me­si­der samt få be­sked, når jeg op­da­te­rer no­get på en af dem.