Sex i Thailand koster

Har en thaipige sex med dig på din ferie, forventer hun betaling.

Tags: Sex

Som turist i Thailand vil du normalt ikke kunne samle en "almindelig" thaipige op. Hvis en thaipige følger med dig hjem på hotellet, så er det i forventning om betaling. Også selvom du skulle hedde Justin Bieber eller George Clooney.

Der er naturligvis undtagelser, men ovenstående gælder i mere end 999 ud af 1.000 tilfælde. Og du er ganske givet ikke undtagelsen!

I Thailand er der ikke tradition for hurtige forhold uden penge. Der skal længere tids kurtisering til og sandsynligvis med anstandsdame i starten. Du vil simpelthen aldrig nå frem til at kunne have sex, før du skal hjem igen. Traditionerne er langsomt ved at ændre sig blandt ungdommen på grund af påvirkning fra vesten, så hvis du er meget ung og tiltalende for en thai, og du hænger ud med unge thaier på et thairettet diskotek i Bangkok, så kan du måske score på samme måde som derhjemme. Måske!

Ellers forventer pigen betaling på den ene eller anden måde.

De fleste piger, der går med dig, vil forvente kontant afregning, men det er ikke sikkert, at de vil nævne penge. Thailandske piger er typisk meget generte på det punkt. Det gælder især dem, der blot vil tjene lidt ekstra i fritiden, men selv dem, der lever af at sælge sex, kan være for generte til at nævne penge. Og det gør det selvfølgelig nemt for dig at tro, at du vitterligt har scoret en pige som derhjemme.

Det er heller ikke så nemt for dig at begynde at tale om penge, for hvis du nu er den ene ud af de tusinde, så vil det være en katastrofe at begynde at tale om penge.

Der findes en mellemvej, som du kan tage. Læg et passende beløb halvvejs under hendes taske om morgenen. Hvis du vitterligt har scoret hende, vil hun lade pengene ligge. Men du kan dog være temmelig sikker på, at hun vil tage pengene med et stort smil. Hun har nemlig været meget nervøs for, om du forstår systemet, eller om hun skal overvinde sig selv og nævne betaling. Det er derfor en lettelse for hende at se pengene.

Bemærk, at selv om, hun lader pengene ligge, så er det ikke nødvendigvis ensbetydende med, at du har scoret hende. Nogle piger tænker mere langsigtet end penge her og nu. De kan fx være interesserede i en sponsor eller et ægteskab.

Det sker også, at en af de professionelle giver en freebie – en gratis omgang. Typisk, hvis det er en lidt ældre pige, der har lyst til en ung fyr. Betal hende alligevel. Den tid, hun er sammen med dig, betyder, at hun ikke kan tjene penge på at være sammen med andre. Og det er hendes arbejde, og hun har sandsynligvis brug for pengene.

Ovenstående betyder ikke, at du ikke kan have et rigtigt forhold til en thaipige. Det kræver bare mere tid end én ferie normalt giver dig. Og det uanset om du vil finde en almindelig pige, eller om en girlfriend experience skal udvikle sig til et rigtigt forhold.

Du kan finde eksempler på priser for købesex på siden med ordforklaringer.

I artiklen Prostitution og udnyttelse kan du blandt andet læse, hvorfor pigerne arbejder som prostituerede.

Tags: Sex

Andre artikler om sex i Thailand: