Artiklen indeholder priser omregnet til baht. Tryk her for at vælge en anden valuta.

Pattayas frække side

Pattaya er verdens største red light district.

Tags: Pattaya - Jomtien - Chonburi - Sex - Barer - Barpiger - Ladyboys - Bøsser - Diskoteker - Go-go - Freelancer - Massage - Soapie - Priser - Sikkerhed

Har du penge, så kan du få – og du behøver ikke engang at have mange penge for at få noget i Pattaya.

Pattaya er sexturistens paradis, uanset om du er til lige på og hårdt, eller om det skal føles som om, du blot samler en pige op på en bar eller et diskotek. Du skal dog ikke snyde dig selv (eller pigen), læs mere i artiklen Sex i Thailand koster.

Læs også siden Ordforklaringer og gode råd, hvor du kan finde forklaringer på nogle af de begreber, som du ikke kender hjemmefra, fx ladydrinks, barfine og short time. Du kan desuden læse mere om Pattaya i artiklen Pattaya, og du kan læse om ikke-frække aktiviteter på siden Aktiviteter i Pattaya.

Bemærk, jeg skriver fortrinsvis "pige" i artiklen her, men det samme gælder, hvis du er interesseret i en ladyboy eller en fyr.

Coconut Bar

Mest lige på og hårdt finder du fx i Coconut Bar i form af freelancere, som venter på den næste kunde. Coconut Bar er reelt ikke en bar. Det er den tre kilometer lange promenade langs stranden på Beach Road, der har fået navn efter palmerne, som der er næsten lige så mange af, som der er prostituerede.

Selv i dagtimerne kan du finde en pige her, men det vil ofte være for de mest desperate. De lidt kønnere sexsælgere, hvoraf nogle kan krydse både mand og kvinde af på en formular, kommer først frem efter mørkets frembrud. Priserne i Coconut Bar kan være en hel del lavere end andre steder, til gengæld vil du sandsynligvis blot være én i rækken af kunder den dag. Læs også afsnittet Sikkerhed længere nede på siden.

Soi 6

Vil du have lige på og hårdt i en rigtig bar, kan du besøge Soi 6, der er Pattayas mest berygtede gade. Det er en lille gade, der går mellem Beach Road og Second Road. I Soi 6 starter løjerne et godt stykke tid, før mørket falder på, og her finder du mange short time-barer, hvor der står sex i den ene eller anden form på menukortet. De fleste steder har rum til korttidsleje, men tingene kan også klares i selve baren. Vær opmærksom på, at her også er mange ladyboys. Pigen, der tilbyder dig et hurtigt blowjob under bordet, er måske udstyret med mere end et par fyldige bryster.

Go go-barer

Vil du have lige på og hårdt garneret med høj musik, lys og farver, skal du på go go-bar.

På go go-barerne kan du se hel- eller halvnøgne piger danse, og når de holder dansepause, kan du føle nærmere på varerne. Prøv at vejre stemningen på den valgte go go-bar først for at se, hvor langt du kan tillade dig at gå. Antallet af ladydrinks, du køber til den udkårne, har også betydning for, hvor grænsen går.

Vil du tage en pige med til dit hotel, skal du betale en barfine til ejeren af stedet. Herudover skal du betale pigen, hvad I nu kan blive enige om, læs mere i afsnittet Priser.

Du finder en overflod af go go-barer på Walking Street og i dens sidegader. Der findes desuden en lille klynge i LK Metro, hvoraf et par stykker har forvildet sig ud på den nærliggende del af Soi Buakhao. Læs mere om de forskellige områder længere nede på siden.

Pigebarer

De fleste vil måske foretrække en lidt blødere vej til sengen hjemme på hotellet. Den kan du finde i de mange pigebarer, hvor du kan snakke og spille små spil med pigerne, og på den måde lære dem lidt bedre at kende, inden du tager dem med dig. Du betaler for selskabet på baren med ladydrinks. Som i go go-barerne skal du betale en barfine for at tage den udvalgte med dig, og herudover skal du betale pigen for hendes ydelser. Læs mere i afsnittet Priser.

Pigebarerne findes ofte i klynger, og dem finder du overalt i den centrale del af Pattaya og i enkelte dele af Jomtien. Der ligger også selvstændige barer rundt omkring i begge byer.

Freelancere

Det er ikke kun i Coconut Bar, du kan finde freelancere. Og mens freelancerne dér ikke giver meget plads til romantiske følelser, så findes der freelancere, som du kan møde mere naturligt, så det ikke føles som hård business. Nogle af dem lever af at sælge sex, andre vil blot tjene lidt ekstra ud over deres almindelige løn i stormagasinet, eller hvor de nu arbejder til daglig. Mens freelancerne i Coconut Bar typisk kun er interesserede i short time, så de hurtigt kan finde den næste kunde, så er freelancerne andre steder typisk interesseret i long time, som så måske kan udvikle sig til en girlfriend experience i resten af din ferie.

Du kan bl.a. finde freelancere på diskoteker og i ølbarer. Pigerne er ikke ansat her, så du skal ikke betale barfine eller dyre ladydrinks. Samler du en pige op sådan et sted, kan det føles næsten, som hvis du møder en pige i byen i Danmark. Hvis du ikke fik klikket dig videre til artiklen Sex i Thailand koster, så vil nu være et godt tidspunkt til at læse den, inden du læser videre her.

Den mest kendte ølbar med freelancere er Pattaya Beer Garden, der for øvrigt også serverer både god og billig mad. Her benyttes en speciel fremgangsmåde, der gør stedet velegnet både for dem, som søger selskab, og for dem, som blot vil spise eller hygge sig alene. Ølbrikkerne har en rød og en grøn side, og du skal så bare vende den røde side opad, hvis du sidder ved baren, og du vil sidde i fred.

Der er flere diskoteker, hvor du kan møde freelancere, fx Tony Disco, Marine Disco og Lucifer Disco, der alle ligger på Walking Street, hvor du også finder flere andre diskoteker. Dansestedet Gulliver's Walking Street Club kan også byde på mange freelancere – og Pattayas nok mest fotograferede bil:

Men ellers finder du freelancere på stort set alle barer, dansesteder osv., hvor der ikke er fastansatte piger til leje.

Du kan også finde freelancere på internettet, hvor de på forskellige dating-tjenester blander sig med piger, der vil have et fast forhold. Bruger du en dating-tjeneste til at finde en pige, så fortæl direkte, hvad du leder efter. Lad være med at bilde pigerne ind, at du er interesseret i et fast forhold, hvis det ikke er tilfældet.

Massage

Det er langt fra alle massageklinikker, der tilbyder "ekstra". Prøv at vurdere klinikken ud fra, hvor fin og ren den er, og ud fra hvor den er placeret. Jo mere lurvet klinik og placering, jo større er chancen for lidt ekstra. Det samme, hvis du ikke umiddelbart kan se ind i klinikken. Er du i tvivl, så spørg først, så du undgår en pinlig situation efterfølgende. De fleste steder med happy end tilbyder afslutning med hånden, nogle med munden og enkelte med regulær sex.

Det kan måske være en god ide at aftale prisen og arten af det ekstra på forhånd, da du muligvis ikke er så forhandlingsdygtig senere. Tal om muligt med den udvalgte under fire øjne. Vær ikke bleg for selv at vælge en massør i stedet for blot at tage den, som henvender sig til dig.

Du behøver ikke at spekulere på, om det er muligt at få ekstra, hvis du får en soapy massage. Massageklinikker, der tilbyder den slags, minder ofte mere om gammeldags bordeller, hvor pigerne sidder bænket med numre bag en glasvæg. Du vælger så en pige eller to, som følger dig op på et værelse, hvor de bader dig og sæber dig ind med deres kroppe. Seancen varer typisk 1½ time og afsluttes med samleje.

Du finder massageklinikker overalt i Pattaya, men særligt mange i Soi 11, der ligger mellem Beach Road og Second Road og i Soi Honey, der går mellem Second Road og Soi Buakhao. Der ligger også en enkelt soapy massage i Soi Honey. Se kort længere nede på siden.

Den største koncentration af soapy massage finder du på Second Road i området mellem Soi 2 og Soi 4 (placering på Google Maps). Bemærk, en del af stederne kalder det body massage, som fx Sabai Room på billedet her.

Priser

Du skal tage priserne her med forbehold. Nogle vil prøve at bede om mere, mens du måske kan ende med lavere priser sidst på natten. Det afhænger også meget af, hvor godt pigen kan lide dig. Kan hun ikke lide dig, vil hun måske forlange en horribel pris i stedet for bare at afvise dig.

Bemærk, det er ingen skam at prutte om prisen. Brug de nedenstående priser som rettesnor, og hvis der forlanges meget mere, så prøv at forhandle prisen ned. Det vil ikke have betydning for ydelsen – hvis ellers du husker at forhandle med et smil. Priserne på barfines og ladydrinks er normalt faste priser, der ikke kan forhandles. Der er nogle steder, hvor prisen på barfines sættes ned efter midnat.

Pigerne i Coconut Bar er de billigste. Her kan du komme helt ned på 500 baht (500 baht) for short time. Barfine ligger i de fleste pigebarer mellem 300 og 500 baht (mellem 300 og 500 baht). Short time koster typisk omkring 1.000 baht (1000 baht), mens long time typisk koster 2.000 baht (2000 baht). I go go-barer ligger barfine typisk mellem 600 og 2.000 baht (mellem 600 og 2000 baht), mens prisen for short time starter ved 1.000 baht, men sagtens kan være på det dobbelte eller mere. Nogle af danserne er slet ikke interesserede i long time, fordi de kan tjene mere på ladydrinks, eller fordi de nemt kan finde en ny kunde efter en overstået short time. Får du en long time-pris, vil den afspejle dette.

Massage koster typisk 200-300 baht (200-300 baht) for en time. Dette inkluderer ikke en happy end. En happy end vil typisk koste 200-1.000 baht (200 -1000 baht) ekstra for afslutning med hånd eller mund. Samleje vil typisk koste 1.000-1.500 baht (1000 og 1500 baht) ekstra. Betal for det ekstra direkte til pigen, inden du forlader massagerummet. Den almindelige massage kan du betale, når du er tilbage i klinikken.

En soapy koster typisk 2.000-3.000 baht (2000-3000 baht) for en enkelt pige, men den kan også koste betydeligt mere. Prisen afhænger typisk af pigernes udseende. Du kan dog absolut ikke gå ud fra, at en kønnere pige og en højere pris også betyder en bedre oplevelse.

Du kan evt. give drikkepenge ud over den aftalte pris. Har du haft besøg på hotellet, så giv også gerne 50 baht (50 baht) til en motorcykeltaxi.

Du kan risikere at blive præsenteret for en pris for noget, du troede, var gratis. Nogle hoteller kræver ekstra betaling, hvis du tager en gæst med på værelset. Det kaldes et joiner fee. Læs anmeldelserne om hotellet, inden du bestiller, eller send dem en mail og spørg dem. Det skal lige siges, at problemet ikke er så stort i de frække områder i Pattaya og på de billige hoteller uden alt for mange stjerner. Læs mere i artiklen Joiner fee.

Påklædning

Du behøver ikke at hoppe i jakkesæt, når du går i byen. Her er varmt, og det bærer "modereglerne" præg af. Du kan endda tillade dig at have korte bukser på.

Men tag pænt tøj på. Publikum her er mere modent end i festbyen Patong, hvor det ikke er usædvanligt at møde unge (og ældre) mennesker med korte bukser, wifebeater (T-shirt uden ærmer) og Crocs på fødderne. Det er egentligt ikke kønt dér, og det er slet ikke kønt i Pattaya.

Sikkerhed

Lad os tage tyren ved hornene: Brug altid kondom ved samleje af den ene eller anden slags. Du kan ikke se, om din partner har en kønssygdom ved at se vedkommende i øjnene. En god del af dem har kønssygdomme, heriblandt også HIV. Hvis din partner går med til at lade være med at bruge kondom, så bør det absolut få dine alarmklokker til at ringe. Dem, der er mindst bange for at få en kønssygdom, er dem som allerede har den.

Du kan risikere at miste ting fra dit hotelværelse. Har du samlet en pige op i en bar, hvor du har betalt barfine, kan du eller politiet altid finde pigen igen. Samlede du hende i stedet på et diskotek eller i Coconut Bar, finder du hende sandsynligvis aldrig igen, hvis hun ikke vil findes. De sparede penge på barfine og ladydrinks kan altså i sidste ende risikere at koste dig dyrt.

Det er ikke fordi, risikoen for at få stjålet værdier er voldsom stor, men den er der. Lad være med at have værdier liggende fremme, men brug i stedet sikkerhedsboksen på værelset.

Mange hoteller forlanger at se dine gæsters legitimation i form af deres thailandske ID-kort, som alle thaier skal have på sig. Nogle hoteller beholder ID-kortet, indtil gæsten forlader hotellet. Det er ikke for at snage, det er en sikkerhed for dig. Skulle der ske noget, har de vedkommendes ID-kort.

Hvis du ikke vil risikere at få en ladyboy med på værelset ved en fejl, kan du alliere dig med nattevagten og aftale, at han advarer dig, hvis du ikke har været opmærksom nok. Det er ikke altid nemt at se forskel, men det fremgår af ID-kortet, om vedkommende er født som dreng eller pige.

Er du i tvivl om din udkårnes alder, kan du bede om at se ID-kortet, så du ikke risikerer at komme galt af sted. Fødselsåret på ID-kortet er det thailandske årstal, så du skal trække 543 år fra. Året 2567 svarer således til 2024. Minimumsalderen er 18 år.

Har din udvalgte ikke sit ID-kort på sig, er det et dårligt tegn. Det kan enten være en ladyboy, som ikke vil afsløres, eller en som vil stjæle fra dig.

Du kan også risikere at blive bestjålet på gaden. Her er det især ladyboys, der har et dårligt ry. Risikoen er størst sidst på natten, og jo mere fuld du er, jo større er risikoen. Lad være med at rende rundt med for mange værdier på dig. Tag det med, som du regner med at bruge den aften, og lad resten blive i boksen på værelset. Rolex-uret skal du lade blive i Danmark.

De forskellige områder og kort

Du kan her læse lidt om de forskellige områder med go go-barer, pigebarer og massage. Oversigten er langt fra udtømmende!

Walking Street

Walking Street er egentlig bare den sydlige ende af Beach Road, som lukkes for kørende trafik kl. 19. Her finder du utallige go go-barer og andre barer, diskoteker og spisesteder.

Det kan være værd at tage et smut ned ad sidegaderne, hvor det også vrimler med go go-barer og andre barer.

Det er meget nemt at komme til Walking Street, hop på en baht-bus, og hop af, når bussen drejer væk fra Beach Road. Starten af Walking Street på Google Maps.

Soi 6

Du finder Soi 6 i den nordlige ende af Pattaya, hvor den går mellem Beach Road og Second Road. Den nemmeste måde at komme hertil på er at hoppe på en baht-bus. Soi 6 på Google Maps.

Soi 7

Hvis du foretrækker pigebarer, hvor du kan sidde og snakke eller spille små spil med pigerne, så er Soi 7 lige noget for dig. Her er så mange barer, at du ikke kan nå at få en øl i dem alle, inden du skal hjem igen.

Som med Soi 6, kommer du nemmest hertil med en baht-bus. Soi 7 på Google Maps.

LK Metro

Her finder du den største samling go go-barer, som ikke ligger i nærheden af Walking Street.

LK Metro er en lille vinkelret stikvej mellem Soi Buakhao og Second Road Soi 13 - et pænt stykke væk fra Beach Road og Walking Street. LK Metro indeholder en god håndfuld go go-barer, pigebarer og almindelige barer. Der ligger også et par go go-barer på Soi Buakhao tæt ved udmundingen af LK Metro. LK Metro på Google Maps.

Soi Buakhao

Soi Buakhao er især kendt for sine massageklinikker og barer. Der ligger også et par go go-bar tæt ved LK Metro. Soi Buakhao er en forholdsvis lang gade, markøren for Soi Buakhao på Google Maps er placeret på den del, hvor der er flest massageklinikker.

Soi Honey

Soi Honey er kendt for sine utallige massageklinikker, der tilbyder happy end. Her behøver du normalt ikke at være i tvivl om, hvorvidt det er muligt med en happy end.

Rent faktisk vil du gøre pigen skuffet, hvis hun ikke får mulighed for at tjene mere end prisen for selve massagen. Soi Honey på Google Maps.

Soi Pattayaland og Boyz Town

Soi Pattayaland består af tre gader tæt på starten af Walking Street. Den ene af gaderne udgør Boyz Town, hvor de letpåklædte piger er udskiftet med lige så letpåklædte fyre. Både i go go-barerne, barerne og massageklinikkerne. Boyz Town er det ene af Pattayas to områder for bøsser. Der findes også enkelte tilbud til bøsser i Soi Pattayaland 1 og 2.

Ud over diverse forlystelsessteder finder du her også hoteller, som henvender sig til bøsser. Soi Pattayaland på Google Maps.

Sunee Plaza

Sunee Plaza er rettet mod bøsser, hvor barer, massageklinikker osv. byder på unge fyre i stedet for unge piger. Der findes også bøssevenlige hoteller i området. Sunee Plaza på Google Maps.

Danskerbarer

Jeg nævnte tidligere en håndfuld danskerbarer her, men barer har det med at forsvinde, og de er vist alle lukket nu. Til gengæld er der sikkert kommet nye til i stedet. Du kan tjekke kortet Danskerkolonien i Pattaya på Google Maps, det ser ud til at være rimeligt opdateret.

Google Maps og Mike Baird

Du kan finde de her på siden omtalte steder på mit kort over Pattaya på Google Maps. Du skal lige selv slå laget med de frække aktiviteter til på kortet.

Du kan dog finde placeringen af endnu flere go go-barer og pigebarer på nedenstående kort, som Mike Baird har lavet. Klik på kortet for at se det i stor størrelse.

Kortet har en del år på bagen, du kan finde nyere og mere nøjagtige kort på Mikes hjemmeside.

Tags: Pattaya - Jomtien - Chonburi - Sex - Barer - Barpiger - Ladyboys - Bøsser - Diskoteker - Go-go - Freelancer - Massage - Soapie - Priser - Sikkerhed

Andre artikler om sex i Thailand:

Girlfriend in Thailand

Enjoy the company of a beautiful Thai girl on your vacation or get yourself the best wife ever.

Read more at https://girlfriendinthailand.com.