Lidt om siden og mig

Her kan du læse, hvem der har lavet hjemmesiden, og hvad jeg ellers har bedrevet på tastaturet.

Tags: Om siden

Mit navn er Kim Ludvigsen. Du kan læse om nogle af mine tidligere bedrifter som skriverkarl længere nede på siden, men lad mig starte med at fortælle lidt om tilblivelsen af Rejse til Thailand.

Jeg har aldrig været meget for at rejse på ferie. Faktisk har jeg som voksen kun rejst i forbindelse med arbejde, hvor rejserne bl.a. er gået til USA, Spanien og Italien. Og så nogle medicinske rejser, hvor jeg har været i Ungarn for at få ordnet tænder. Men ferierejser, næh nej.

Men det ændrede sig i 2009. Et ung par i familien var i Thailand, og de skrev begejstrede hjem om den fantastiske natur, varmen og maden. Det var på det tidspunkt stadig en kold og trist vinter i Danmark, og jeg har aldrig brudt mig om den danske vinter, så jeg fik blod på tanden. Jeg havde lidt arbejde, som jeg skulle have lavet færdig, og derefter havde jeg et vindue på 14 dage, hvor jeg ikke skulle noget, så jeg tænkte, hvad pokker, jeg tager af sted. Ti dage senere sad jeg i Thailand.

Jeg kom endda så hovedkulds af sted, at jeg ikke engang fik et kamera med - stor fejltagelse!

Jeg blev hurtigt så bidt af Thailand, at jeg efter­følgende har været af sted to gange om året, og jeg har da også fået mulighed for at tage nogle af de billeder, jeg ikke kunne tage på den første tur.

Jeg kan godt lide at skrive, og selvom jeg også er doven anlagt, så fik min skrivetrang overtaget i starten af 2011, hvor jeg begyndte at arbejde på denne hjemmeside. Jeg håber, du kan have glæde af mine tekster og billeder, og at de kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din rejse til Thailand.

Hvis du har kommentarer eller forslag til hjemmesiden, er du velkommen til at skrive til mig på mailadressen kim@rejse-til-thailand.dk.

Mine tidligere bedrifter som skriverkarl

Jeg startede i det små som journalist tilbage i 1982, hvor jeg lavede et månedligt musikblad. Senere gik jeg over til at skrive om computere og internet, og jeg har bl.a. skrevet for Politikens hedengangne Computer-/Internet-sektion og for computermagasinet Komputer for alle.

Jeg har også skrevet nogle hæfter om computerstof for Libris.

Ud over de betalte jobs som skribent, har jeg skrevet en hel del, som du kan finde gratis på internettet. På Ludvigs Hjørne kan du finde en masse artikler og trin for trin-guider til brug af computeren og internettet samt et hjælpeforum. Og på PC-Sikkerhed hjælper jeg dig med at undgå at få snavs ind på computeren. Jeg har dog solgt de to sites, da jeg ikke havde tid til at opdatere dem mere, men mine gamle tekster findes stadig på dem.

Appoteket kan du finde medicin og gode råd mod spionerende apps på smartphonen og tavlecomputeren.

Mens computerstoffet er tørt, humorforladt stof, så slår jeg mig lidt mere løs på mine andre hjemmesider. På Ugens Horoskop kan du finde verdens mest nøjagtige og detaljerede horoskoper. Og på ordforklaring.dk kan du finde forklaringer på forskellige danske ord og ordsprog.

I et anfald af kedsomhed lavede jeg for nogle år siden en satirisk netavis med navnet Polimiken, men det er efterhånden længe siden, jeg har haft tid til at opdatere den, så selvom dens slogan er En levende netavis der tør, hvor selv Ekstra Bladet tier, så er den noget død i sværen. Nogle af artiklerne er dog stadig yderst aktuelle.

Jeg arbejder i øjeblikket på at lave en engelske udgave af disse sider i et forsøg på at forbedre mit skriftlige engelsk, den engelske udgave hedder Go, Travel to Thailand.

Jeg har desuden lavet en app baseret på Rejse til Thailand, den kan du læse mere om i artiklen Rejseguide til Thailand.

Tags: Om siden

Andre artikler om hjemmesiden:

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Onsdag d. 08. april

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.