Transport i Thailand

Thailand byder på mange flere transportformer, end du er vant til i Danmark.

I Thailand har du selvfølgelig de sæd­van­lige trans­port­former, som du også kender hjemme­fra, fx bus, taxi, tog og fly. Men her har du også mange andre trans­port­former, som fx tuk tuk, motor­cykel­taxi, kanalbåd og rickshaw.

Fælles for alle transport­formerne er, at de er normalt er meget billige sam­men­lignet med transport i Danmark. Den 40 kilo­meter lange tur mellem luft­havnen og shop­ping­kvar­teret i Bangkok koster så­le­des mellem 50 og 80 kroner (bl.a. af­hæn­gig af om man be­nytter be­ta­lings­ve­jene). En tog­billet til den cirka 12 timer lange køre­tur mellem Bangkok og Chiang Mai kan fås fra under 50 kroner. Bus­serne i Bangkok koster typisk mellem 1 og 2 kroner.

Du kan læse mere om de forskellige trans­port­former samt fordele og ulemper på siderne nedenfor:

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Fredag d. 29. maj

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.