Før du rejser til Thailand

Jeg har samlet en række tips til før selve rejsen på de underliggende sider.

Der er mange spørgsmål, der melder sig, når man for første gang vil rejse halvvejs om på den anden side af kloden. Er det sikkert? Skal jeg veksle penge herhjemme eller i Thailand? Skal jeg vaccineres? Dækker sygesikringen? Kan jeg bruge min mobiltelefon? Virker min oplader? Og der er mange praktiske ting, som det er rart at vide, men som du måske slet ikke tænker på. Som fx at du kan optjene flybonus, der kan veksles til en gratis rejse.

Tjek siderne med de forskellige tips nedenfor.

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Onsdag d. 08. april

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.