Medicin til Thailand

Du kan normalt tage din medicin med dig til Thailand uden problemer.

Tags: Medicin - Før rejsen

Medicin

Det er ikke noget problem at med­tage al­min­de­lig medi­cin på din rejse til Thailand. Men hvis du bruger stærk smer­te­­stil­­len­de medi­cin eller anden medicin, der inde­hol­der eufo­­ri­­se­­ren­­de stof­fer eller stof­fer, der på­vir­ker cen­tral­­ner­ve­­sys­­te­met, skal du sand­­syn­­lig­vis have en sær­lig attest af din læge. Den slags medicin er typisk mar­ke­ret med en rød ad­var­­sels­­tre­­kant på pakningen.

Du kan i så fald kontakte Thailands ambassade i Danmark for at høre, hvordan du skal forholde dig. Hjemme­si­den er på engelsk, men du kan finde telefon­num­mer og mail­adres­se på siden, og de forstår dansk, hvis du ringer eller skriver.

Du kan læse mere om at medbringe medicin til udlandet på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Du kan selvfølgelig også købe medicin i Thailand. Receptreglerne er ikke så skrappe som i Danmark, så ofte kan du købe medicinen som håndkøb. Selv hvis medicinen kræver recept, kan du ofte købe den uden. Læs mere på siden Medicin i Thailand.

Tags: Medicin - Før rejsen

Andre artikler med tips før rejsen:

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Torsdag d. 28. maj

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.