Rejseguide til Thailand

En bedre Rejse til Thailand med en app i lommen.

Tags: Mobil - Om siden

Rejseapp

Jeg har lavet en gratis app baseret på artiklerne her på Rejse til Thailand. Appen indeholder flere funktioner end hjemmesiden, og den gør det samtidig nemmere at finde de oplysninger, man har brug for, når man bruger en mobil dims.

I stedet for at du skal navigere dig gennem forskellige sider for at finde relevant indhold, giver appen dig et tydeligt søgefelt på alle sider. Som udgangspunkt er det en familievenlig søgning, men du kan slå udvidet søgning til, så artikler om nattelivet medtages i søgningen. På forsiden er der desuden knapper til oversigter med de måske mest relevante artikler.

På forsiden er der også en knap til en række kort, som jeg har lavet på Google Maps, og der er en nem valutaregner til, hvis du står i en bod og skal finde ud af, om den valgte souvenir er dyr eller billig.

Det er også muligt at finde et hotel i nærheden, hvis du ikke har bestilt et på forhånd – men du kan selvfølgelig også bestille et hotel hjemmefra i appen. Og du kan både læse om aktiviteter og bestille aktiviteter.

Du kan hente appen til Android hos Google Play. Der kommer ikke en udgave til iOS-enheder. Appen til iOS er sådan set klar, men Apple forlanger 99 dollar om året, hvis jeg vil have appen ind i deres App Store, og det vil jeg ikke betale for at kunne tilbyde en gratis app.

Personlige oplysninger og tilladelser

Appen indsamler ikke nogen form for oplysninger om dig eller din brug af appen. Hvis du aktiverer udvidet søgning, benyttes der en enkelt cookie til at huske dit valg. Den eneste tilladelse, som appen skal have, er adgang til internettet – hvilket er nødvendigt, da artikler osv. skal hentes på nettet.

Der er annoncer i appen, og jeg samarbejder med forskellige leverandører af rejser, hoteller og aktiviteter. Bestiller du noget fra en af dem via appen, kan de gemme oplysninger i cookies eller på deres systemer for at kunne betjene dig bedst muligt – ligesom de gør, hvis du besøger deres hjemmesider. Bestiller du noget fra en af dem gennem appen, får jeg lidt kommission.

Tags: Mobil - Om siden

Andre artikler om hjemmesiden:

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Torsdag d. 28. maj

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.