Thaifriendly dating

Sexturisme i Thailand

Thailand er et yndet mål for sexturister. Men det er slet ikke så udtalt, som du måske tror, og det bør ikke afskrække den almindelige turist fra at tage til Thailand.

Tags: Sex

Thailand er kendt for sin sex­­tu­­ris­me. Ef­ter di­ver­se TV-ud­sen­del­ser og avis­ar­tik­ler har de fles­te af os et bil­le­de af et syn­digt land med ba­rer og go go-ba­rer i lan­ge baner. Med ku­lør­te lam­per og en mas­se mid­del­al­dren­de mand­li­ge tu­ris­ter og pur­un­ge thaipiger.

Virkeligheden er noget anderledes. Sexturismen er koncentreret til nogle ganske få områder i Thailand, hvor den til gengæld er meget synlig. Men holder man sig fra de pågældende områder, er Thailand et ganske sexløst land, i hvert fald set med turisternes øjne.

Prostitution er nemlig ingenlunde forbeholdt turisterne i Thailand. Faktisk er prostitution meget mere udbredt blandt den thailandske befolkning, end vi kender det i Danmark, men det foregår skjult for turistøjne. Det er ikke usædvanligt, at en thaimands seksuelle debut består i, at hans far tager ham med til en prostitueret. Ligesom det heller ikke er usædvanligt, at husbond besøger den slags, med eller uden konens viden.

Og for at aflive endnu en fordom om sexturismen, så er billedet med gamle hvide mænd og purunge thaipiger også stærkt overdrevet. De fleste sexturister er noget yngre end middelaldrende, og de fleste af thaipigerne er ikke så unge. Selv dem, der ser meget unge ud, er ældre end, hvad en vestlig turist umiddelbart vil bedømme dem til at være.

Dermed ikke sagt, at der ikke er halvfede, hvide mænd omkring de 60 år, som render rundt med thaipiger i starten af tyverne, men de er rent faktisk en minoritet.

Du kan læse lidt mere om de områder, du måske gerne vil besøge - eller undgå - i artiklerne om sexområderne i Bangkok, Pattaya og Patong.

Skulle du finde en lokal pige (eller en fyr eller en ladyboy) på din ferie, så vær opmærksom på, at sex i Thailand ikke er gratis, heller ikke selvom der ikke bliver snakket om penge, og I måske har mødt hinanden på et diskotek.

Tags: Sex

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så skriv i forummet. Du er også mere end velkommen til at hjælpe andre i forummet med dine erfaringer.

Andre artikler om sex i Thailand:

Girlfriend in Thailand

Enjoy the company of a beautiful Thai girl on your vacation or get yourself the best wife ever.

Read more at http://girlfriendinthailand.com.

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Fredag d. 11. oktober

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.