Joiner fee

Nogle hoteller er dobbeltmoralske og tjener lidt ekstra, hvis du vil have en gæst på værelset.

Tags: Sex - Hotel - Før rejsen - På rejsen

En del hoteller beregner sig et såkaldt "joiner fee", en ekstra pris, hvis du tager en gæst med på værelset. Det gælder typisk familievenlige hoteller og hoteller i den dyre ende. Den ekstra pris kan nemt overstige det, som du skal betale din gæst.

Man kan sige, at det er temmelig dobbelt­moralsk fra hotellernes side. Det er forståeligt, at et familievenligt eller dyrt hotel ikke ønsker bestemte gæster rendende, men så kunne de forbyde den slags gæster. I stedet tjener de på dem.

Hvis du har planer om at have gæster på værelset, og du vil undgå et joiner fee, så send en e-mail til hotellet, og spørg om deres politik vedrørende gæster på værelset, inden du booker hos dem. Og husk at gemme deres svar, hvis de skulle ændre mening undervejs.

Svarer hotellet, at de opkræver et joiner fee, kan du overveje at vælge et andet hotel.

Tags: Sex - Hotel - Før rejsen - På rejsen

Andre artikler om sex i Thailand:

Girlfriend in Thailand

Enjoy the company of a beautiful Thai girl on your vacation or get yourself the best wife ever.

Read more at https://girlfriendinthailand.com.

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Fredag d. 27. marts

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.