HIV i Thailand

Undgå at få en uønsket souvenir med hjem fra Thailand.

Tags: Sex - HIV

Hvis du tager til Thailand på grund af de lokale forlystelser, så er det vigtigt, at du altid er korrekt påklædt. Ellers risikerer du at få mere med hjem, end du havde regnet med. Risikoen for en seksuelt overført sygdom er stor, hvis du ikke beskytter dig, det gælder lige fra de "små" sygdomme som klamydia og gonoré til de mere alvorlige som HIV.

De fleste heteroseksuelle danskfødte mænd, der får HIV, får det i udlandet – ikke mindst i Thailand!

I henhold til en opgørelse fra Statens Serum Institut (SSI) fik 29 danskfødte heteroseksuelle mænd HIV i 2017, kun de 8 af dem blev smittet i Danmark. De 13 af mændene blev smittet i Thailand, 2 i Filippinerne og 3 i henholdsvis Indonesien, Frankrig og Sydafrika. De sidste 3 ved man ikke, hvor blev smittet.

Det er nærmest det modsatte billede af homoseksuelle smittede, hvor 54 ud af 62 smittede blev smittet i Danmark. Det er nok ikke svært at forestille sig, at mænd, der rejser til Thailand som sex-turister, er hovedårsagen til dette meget anderledes smittebillede for heteroseksuelle.

Du kan ikke se det på øjnene

Du kan ikke se, om en pige er HIV-positiv. Og hun kan ikke se, om du er HIV-positiv. Hvis en pige indvilliger i at have ubeskyttet sex, så er det måske fordi, hun ikke er så forfærdelig bange for at blive smittet. Eller fordi hun er for dum eller for fuld til at forstå risikoen eller for fattig til at sige nej til pengene.

Har du ubeskyttet sex med en lokal i Thailand, kan det være en god ide at blive testet for HIV, når du er hjemme i Danmark. HIV-antistoffer i blodet kan typisk måles 4-8 uger, efter man er smittet med HIV. Du kan blive testet hos din læge eller på et hospital, eller du kan blive testet anonymt hos Checkpoint. En hurtig-test hos Checkpoint består blot af et prik i fingeren for at få et par dråber blod. Læs mere om mulighederne for HIV-test på Aidsfondet.

Tags: Sex - HIV

Andre artikler om sex i Thailand:

Girlfriend in Thailand

Enjoy the company of a beautiful Thai girl on your vacation or get yourself the best wife ever.

Read more at https://girlfriendinthailand.com.

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Fredag d. 27. marts

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.