Annoncering på
Rejse til Thailand

Du kan annoncere på Rejse til Thailand og dermed ramme en meget præcis målgruppe med dine annoncer for rejser, hoteller og andet relevant.

Hjemmesiden havde godt 179.000 sidevisninger i 2019 fordelt på godt 60.000 brugere. De mest besøgte sider vises cirka 10.000 gange på et år.

Annoncepriserne ligger på mellem 16 og 120 CPM (dog højere CPM for annoncer på en specifik side med få besøgende). Priseksempler:

En annonce i toppen på forsiden eller en valgfri side koster 750 kr. for et år (CPM fra 60). Tre valgfri sider: 1.500 kroner (CPM fra 75). 100.000 visninger fordelt på alle sider (svarer til ca. 6 mdr.) koster 5.000 kroner (CPM 50).

En annonce i højre spalte på tre valgfri sider koster 500 kroner for et år (CPM fra 25). 100.000 visninger på tilfældige sider (svarer til ca. 1 år) koster 4.000 kroner (CPM 40). Denne annonce vises ikke på de helt små skærme.

En annonce under en artikel på en valgfri side koster 500 kroner for 1 år (CPM fra 40). På tre valgfri sider koster den 1.000 kroner for 1 år (CPM fra 50). 100.000 visninger på tilfældige sider (svarer til ca. 6 mdr. koster 5.000 kroner (CPM 50).

De nævnte priser er eksklusive moms. Der er flere tilgængelige placeringer og muligheder. Bemærk, at animerede annoncer ikke accepteres undtagen på annoncen øverst på siden. Vil du annoncere, eller har du spørgsmål, så skriv til kim@rejse-til-thailand.dk.

OBS! Hjemmesiden indeholder også artikler om nattelivet i visse områder af Thailand. Det er muligt at undgå placering på disse sider om ønsket.

Andre artikler om hjemmesiden:

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Onsdag d. 08. april

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.