Coverwise rejseforsikring

Annoncering på
Rejse til Thailand

Du kan annoncere på Rejse til Thailand og dermed ramme en meget præcis målgruppe med dine annoncer for rejser, hoteller og andet relevant.

Hjemmesiden havde 234.500 sidevisninger i 2017, heraf 185.000 unikke sidevisninger. De mest besøgte sider vises cirka 10.000 gange på et år.

Annoncepriserne ligger på mellem 16 og 120 CPM (dog højere CPM for annoncer på en specifik side med få besøgende). Priseksempler:

En annonce i toppen på forsiden eller en valgfri side koster 750 kr. for et år (CPM fra 60). Tre valgfri sider: 1.500 kroner (CPM fra 75). 100.000 visninger fordelt på alle sider (svarer til ca. 6 mdr.) koster 5.000 kroner (CPM 50).

En annonce i højre spalte på tre valgfri sider koster 500 kroner for et år (CPM fra 25). 100.000 visninger på tilfældige sider (svarer til ca. 1 år) koster 4.000 kroner (CPM 40). Denne annonce vises ikke på de helt små skærme.

En annonce under en artikel på en valgfri side koster 500 kroner for 1 år (CPM fra 40). På tre valgfri sider koster den 1.000 kroner for 1 år (CPM fra 50). 100.000 visninger på tilfældige sider (svarer til ca. 6 mdr. koster 5.000 kroner (CPM 50).

De nævnte priser er eksklusive moms. Der er flere tilgængelige placeringer og muligheder. Bemærk, at animerede annoncer ikke accepteres undtagen på annoncen øverst på siden. Vil du annoncere, eller har du spørgsmål, så skriv til kim@rejse-til-thailand.dk.

OBS! Hjemmesiden indeholder også artikler om nattelivet i visse områder af Thailand. Det er muligt at undgå placering på disse sider om ønsket.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så skriv i forummet. Du er også mere end velkommen til at hjælpe andre i forummet med dine erfaringer.

Andre artikler om hjemmesiden:

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Fredag d. 15. februar

Læs om veksling til baht.

Facebook/Google+

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book, og jeg har en per­son­lig pro­fil på Google+, hvor du kan læ­se om mi­ne an­dre hjem­me­si­der samt få be­sked, når jeg op­da­te­rer no­get på en af dem.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.