Ladyboys i sexindustrien

Du finder mange ladyboys i den turist­rettede sex­industri i Thailand.

Tags: Ladyboys - Sex - Patong - Bangkok - Pattaya

Går du en tur ad Bangla Road i Patong i de sene natte­timer, vil du møde mange gade­pros­ti­tu­ere­de, og over halv­delen af dem er ladyboys. Du finder ligeledes mange ladyboys i Pattaya og i under­hold­nings­kvar­te­rer­ne i Bangkok og på andre popu­lære ferie­mål for sex­tu­ris­ter i Thailand.

Det er især muligheden for at tjene "nemme" penge til deres hor­mon­be­hand­lin­ger og til diverse opera­tioner, der får nogle ladyboys til at vælge at arbejde som prostituerede.

Der er dog mange af dem, der udskyder den sidste operation, "snittet". Det giver dem nemlig flere kunder. Nogle sex­tu­ris­ter til­træk­kes af tve­køn­net­he­den, og de fore­træk­ker derfor en ladyboy, der stadig har et vedhæng. Efter den sidste operation, bliver de mindre spændende, fordi de er som alle andre piger. Omend højere og måske også kønnere.

Læs mere generelt om ladyboys i Thailand og om for­vand­lin­gen fra dreng til ladyboy på siden Ladyboys.

Det er selvfølgelig ikke kun på gaden, du møder pro­sti­tu­ere­de lady­boys. Der findes såle­des barer, som hoved­sa­ge­ligt eller ude­luk­ken­de be­skæf­tiger lady­boys som bar­piger og/eller som dansere.

Du kan nogle gange opleve en flok flotte lady­boys i fuldt skrud på Bangla Road. De tilbyder, at du kan få taget bil­leder sam­men med dem, forme­delst 100 baht (100 baht) pr. pige (se billedet øverst på siden).

I Bangkok og Pattaya findes der også særlige lady­boys-barer i for­lys­tel­ses­om­rå­derne, og på andre ferie­mål med sex­tu­ris­ter kan du finde dem arbejde side om side med barpiger.

Sex med en ladyboy

Sex med en ikke-færdig­ope­reret ladyboy består typisk af oralsex og måske analsex. Hvor turisten normalt er modtager i først­nævnte til­fælde og giver i sidst­nævn­te til­fælde. Jeg har hørt flere for­tæl­le, at lady­boys er særligt skrappe til blow­jobs, fordi de af egen erfaring ved, hvordan det føles. Ligesom det siges, at kvinder er bedre til cunnilus end mænd.

Nogle ladyboys er skyld i, at ladyboys i sex­in­du­stri­en gene­relt har fået et dårligt ry. De kan være på­gå­ende på gaden og andre steder, hvilket kan være gene­rende, hvis man ikke er inter­es­se­ret i dem. Og hvad værre er, så er det ikke uhørt, at de på gaden kan finde på at tage dig i skridtet med den ene hånd, mens den anden hånd eller en anden ladyboy fisker din tegne­bog op af bag­lom­men. Det er heller ikke uhørt, at de direkte over­fal­der en turist og stjæler hans penge, mobil­tele­fon m.m. Den slags sker typisk meget sent om natten, og ofrene er typisk ikke helt appelsinfri.

Ingen ladyboy, tak!

Det kan nogle gange være meget svært at se forskel på rigtige piger og ladyboys, især for vester­læn­din­ge, fordi mange lady­boys minder mere om vores skøn­heds­ide­aler end pigerne gør. Der er visse tegn, du kan være op­mærk­som på, hvis du har tænkt dig at købe dig til sex, men du ikke er inter­es­se­ret i en ladyboy.

Ladyboys er typisk noget højere end piger, og den forskel bliver ikke just mindre af, at de gerne går med meget høj­hæ­lede sko som disse to løse fugle på Bangla Road. Ladyboys har typisk også meget store fødder i forhold til piger, da det ikke er muligt at operere fødderne mindre.

Tjek, om de har et adams­æble – du kan dog ikke være sikker på, at det er en pige, selv­om der ikke er et adams­æble. Dels kan tidlig hor­mon­be­hand­ling spille ind, og dels kan adams­æblet opereres mindre.

Læg mærke til stemmen. Nogle prøver at tale i et højere tone­leje, men det er ikke altid, de kan gen­nem­føre det. Bemærk dog, at en fuldt opere­ret ladyboy vil have en lidt lysere stemme på grund af kastrationen.

Hvis du stadig er i tvivl, så spørg. Men spørg pænt! Hvis der er tale om en "rigtig" pige, er det ikke sikkert, hun vil føle sig smigret. Især høje piger bliver tit spurgt, om de er ladyboys, og det er de ofte trætte af.

Langt de fleste ladyboys vil fortælle dig sandheden, hvis du spørger.

Tags: Ladyboys - Sex - Patong - Bangkok - Pattaya

Andre artikler om sex i Thailand:

Find a Ladyboy

Enjoy the company of a beautiful ladyboy on your vacation to Thailand, or get yourself a wife that knows what a man want.

Read more at
https://girlfriendinthailand.com/ladyboy.