Tips til ferien i Thailand

Tips til planlægningen af drømmeferien i Thailand samt til selve omholdet i Thailand. Og et enkelt tip til, når du er kommet hjem igen.

Jeg har samlet en række tips, som gør det nemmere for dig at planlægge din drømmeferie i Thailand. Som fx hvornår det er højsæson for ferie i Thailand; hvordan du bedst får vekslet til den lokale valuta, baht; om du skal have vacciner; m.m.

Du finder også tips, der hjælper dig med at få mest muligt ud af ferien, når du er i Thailand, og som hjælper dig med at undgå nogle af faldgruberne. Paradiset er nemlig ikke uden slanger. Læs fx om numsebruseren og leje af jetski.

Der er også et enkelt tip til efter, du er kommet hjem igen.

Der vil løbende blive tilføjet nye tips. Du kan automatisk få besked, når jeg tilføjer nye sider ved at abonnere på hjemmesidens feed, eller ved at følge hjemmesiden på facebook eller min side på Google+.

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Fredag d. 29. maj

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.