Bangkoks vilde natteliv

Du vil finde en gud i ethvert gyldent kloster, og hvis du er heldig er guden en hun.

Bangkok er berygtet for sit vilde natteliv med købesex rettet mod turister, selvom det reelt er samlet i tre forholdsvis små områder i en by med 10 millioner indbyggere.

Nattelivet er så kendt og berygtet, at der er skrevet sange om det, mest kendt er ABBA-mændene og Tim Rices One Night in Bangkok med dette omkvæd:

One night in Bangkok and the world's your oyster
The bars are temples but the pearls ain't free
You'll find a god in every golden cloister
And if you're lucky then the god's a she
I can feel an angel sliding up to me

Oversat (uden versefødder):
En nat i Bangkok og verden ligger for dine fødder
Barerne er templer men perlerne er ikke gratis
Du vil finde en gud i ethvert gyldent kloster
Og hvis du er heldig er guden en hun
Jeg kan mærke en engel glide op til mig

Teksten er lige så aktuel i dag, som da den blev skrevet for over 30 år siden.

I det meste af Bangkok vil du ikke se meget til det vilde natteliv med de letpåklædte thaipiger, du måske har set eller hørt om i dansk TV eller læst om i aviserne. Købesex findes der masser af, ligesom du også finder massageklinikker i selv de mindste byer i Danmark, men når det drejer sig om de lokale kunder, går man meget stille med dørene.

Helt anderledes er det med det vilde natteliv rettet mod turister eller fastboende udlændinge. Det finder du hovedsageligt i tre forholdsvis små områder: Soi Cowboy, Nana Plaza og Patpong. I Soi Cowboy annonceres de tilgængelige varer med letpåklædte piger foran de forskellige etablissementer, mens neonlysene stråler om kap for at fange din opmærksomhed. Selvom neonlysene stråler lige så meget i Nana Plaza, annonceres der lidt mindre, og i Patpong skal du inden døre, for at se udbuddet.

I modsætning til festgaden Bangla Road i Patong, så handler det her om købesex og ikke ret meget andet. Klientellet er også lidt anderledes. Her finder du hovedsageligt middelaldrende mænd på jagt efter købesex, mens de i Patong måske kun er ude for at more sig, og i Patong finder du også unge mennesker og par, der er ude for at more sig.

Jeg fortæller mere om de tre områder nedenfor, men først:

Vær opmærksom på, at nogle hoteller opkræver et såkaldt joiner-fee, hvis du tager en gæst med på værelset. Dette gælder sædvanligvis uanset, om gæsten er en anden turist eller en thai. Læs mere om joiner-fee. Tillader dit hotel ikke gæster, eller ligger det langt fra det valgte forlystelsesområde, kan du leje et værelse på timebasis i nærheden. Pigerne ved, hvor du kan finde et sted.

Tjek også ordforklaringen, hvor du kan læse mere om short time, long time, ladydrink og andre begreber, som du ikke kender hjemme fra Danmark.

OBS! Du bør bede om en prisliste, inden du bestiller drikkevarer, så du undgår en ubehagelig overraskelse.

Jeg har indsat de frække områder på mit kort over Bangkok på Google Maps. Områderne er dog som standard ikke slået til, slå dem selv til i kortets sidepanel.

Soi Cowboy

Soi Cowboy er en lille sidegade til kontorgaden Sukhumvit 21, også kendt som Asoke. Mens resten af kvarteret er godt dødt efter kontorernes lukketid, så er livsrytmen den modsatte her. Nogle timer efter mørkets frembrud tændes neonlysene.

Gaden er blot 140 meter lang, og alle 140 meter fremstår som et udstillingsvindue for neonlyssælgere, der prøver at overgå hinanden med kraftigt lysende reklamer. Men det er nu ikke neonlys, der sælges her. Vil du se varerne, skal du sænke blikket til gadeplan, hvor du kan se vareprøver i form af letpåklædte piger, der prøver at lokke kunder ind i de mange go go-barer, der ligger i forlængelse af hinanden. Indenfor er pigerne om muligt er endnu mere letpåklædte end udenfor.

Du finder et par steder med levende musik og en lille håndfuld almindelige vandingshuller, der også har barpiger til leje, men ellers er gaden fyldt op med go go-barer med dansende piger. Over halvdelen af de 30-40 forlystelsessteder i Soi Cowboy er go go-barer.

Tidligere var Soi Cowboy fri for ladyboys, men i de senere år har de fundet vej til et par af etablissementerne. I Cockatoo finder du kun ladyboys.

Der er så mange barer og go go-barer presset sammen i Soi Cowboy, at det er svært at tro, at gaden er mindre end 140 meter lang. Nedenstående video fra Soi Cowboy giver nok et bedre indtryk af gaden end mit billede:

Se Soi Cowboi på Google Maps, GPS: 13.737062, 100.561513. Såvel metrostationen Sukhumvit som BTS-stationen (skytrain) Asok ligger lige om hjørnet fra Soi Cowboy.

Hoteller tæt på Soi Cowboy

Hvis du vil bo i gåafstand af Soi Cowboy, findes der en række hoteller, der tillader gæster, og som er kendt for ikke at opkræve ekstra for besøg på værelset. Fx Jasmine City Hotel, S Sukhumvit Suites og det firestjernede Pullman Bangkok Grande Sukhumvit.

De nævnte hoteller ligger ikke kun tæt på Soi Cowboy og de to ovenfor nævnte togstationer, de ligger også kun et stenkast fra storcentret Terminal 21.

Nana Plaza

Det største område med købesex for turister er området omkring Nana Plaza.

Selve Nana Plaza er et etablissement i tre etager, hvor du i stueplan finder nogle almindelige pigebarer sammen med en række go go-barer. Første sal er forbeholdt go go-barer, og på anden sal finder du go go-barer og værelser til leje på timebasis. Flere af go go-barerne i Nana Plaza har specialiseret sig med ladyboys.

På gaden uden for Nana Plaza og på parkeringspladsen skråt overfor, foran Nana Hotel, står de prostituerede nærmest på rad og række for at hverve kunder. En god del af dem er ladyboys. Hvis du er interesseret i at stifte nærmere bekendtskab med en ladyboy, så er det dog mere sikkert at finde en i go go-barerne. Prisen vil ganske givet være højere, men du har et sted at henvende dig, hvis du får problemer i form af røveri eller tyveri.

Hermed en video fra Nana Plaza, hvor du kan få et indtryk af stedet og se nogle af pigerne, både almindelige piger og ladyboys:

Er du mere til diskotek end barer og go go-barer, kan du besøge Nana Liquid Nightclub, der er en del af Nana Hotel, skråt over for Nana Plaza. Du vil finde mange lokale piger her, som du kan komme i nærkontakt med, men selvom det måske kan føles, som hvis du møder en pige på et dansk diskotek, så er det ikke det samme. Pigerne her forventer betaling. Også selvom de måske ikke nævner det direkte. Læs artiklen Sex i Thailand koster.

Et par minutters gang fra Nana Plaza finder du for øvrigt Annies Massage, der er kendt for at tilbyde soapy massage, hvor pigen - eller pigerne - sæber dig ind med hele kroppen.

Prostitutionen er her spredt over et større område end ved Soi Cowboy, hvor den er koncentreret i en enkelt gade. Nana Plaza ligger på Sukhumvit Soi 4, hvor du som nævnt også finder piger og ladyboys på gaden. Sukhumvit Soi 3 huser en del russiske prostituerede, mens du på Sukhumvit Soi 1 finder afrikanske prostituerede. Du finder også enkelte prostituerede langs selve Sukhumvit.

Se Nana Plaza på Google Maps, GPS: 13.741511, 100.553019. BTS-stationen Nana (skytrain) ligger godt 300 meter fra Nana Plaza.

Hoteller tæt på Nana Plaza

Hotellerne Nana Hotel, Dawin Hotel, Majestic Suites Hotel og Heaven@4 Hotel Bangkok ligger alle i gåafstand fra Nana Plaza, og er kendt for ikke at opkræve ekstra for besøg på værelset.

Patpong

Mens Soi Cowboy og Nana udelukkende henvender sig til et voksent, fortrinsvis mandligt publikum, så er Patpong en underlig blanding af nattemarked, barer og go go-barer. Og der findes også steder rettet mod bøsser i området.

I midten ned langs Patpong finder du to rækker dobbeltsidede boder med de sædvanlige turistting, mens du i gadens bygninger finder diverse barer og go go-barer mellem enkelte almindelige butikker.

Det virker lidt uvirkeligt, for det er svært at tro, at barkunderne er specielt interesserede i markedsvarer, og omvendt er turister på indkøb måske ikke så interesserede i letpåklædte piger. Men Patpong har eksisteret med den blanding i mange år, så blandingen virker åbenbart fint nok.

På grund af nattemarkedet er pigemarkedet mere nedtonet her end i Soi Cowboy og Nana Plaza. Du ser ikke piger uden for i et forsøg på at lokke husarerne ind. Du vil dog møde mange såkaldte hajer, der med små skilte tilbyder dig både det ene og det andet indendørs.

Patpong er med sine 250 meter knap dobbelt så lang som Soi Cowboy, og du finder både barer i stueplan og på første sal. Det er typisk gratis at besøge dem i stueplan, blot du køber noget at drikke.

Men hold dig fra dem på første sal, hvoraf nogle tilbyder ping pong shows og deciderede sex shows. De har et meget dårligt ry. Hajerne vil lokke dig derop med tilbud om, at det er gratis at se i fem minutter. Men i så fald er det kun de første fem minutter, der er gratis. Det koster dyrt for de efterfølgende minutter.

Mange har også oplevet stærkt opskruede priser på drikkevarer, hvis de glemmer at bede om en prisliste, før de bestiller. Men selv hvis man husker at bede om at se prislisten først, så risikerer man efterfølgende at få vist en helt anden prisliste, når man brokker sig over regningen. Og man risikerer også, at der er skrevet ekstra drikkevarer på regningen. Betaler du ikke frivilligt, bliver det en ferie, du aldrig glemmer.

Patpong er det eneste af de tre områder, der byder på sex shows, men som du kan læse af ovenstående, er det en risikabel affære at ville opleve den slags.

Er du på jagt efter fyre, er Patpong mere interessant end Soi Cowboy og Nana Plaza. Du finder steder for bøsser lige "rundt om hjørnet" i Soi Twilight og Silom Soi 2 og 4.

Generelt vil jeg sige, at hvis du vil se go go-piger danse og måske finde en pige til leje, så besøg i stedet Soi Cowboy eller Nana Plaza. Du kan til nød foretage lidt shopping i Patpong, men selv det er en dårlig ide, da du kan købe de samme varer billigere mange andre steder. Tjek siden Shopping i Bangkok.

En lille video til at give dig et bedre indtryk af Patpong:

Se Patpong på Google Maps, GPS: 13.727835, 100.532241. Patpong ligger cirka 250 meter fra BTS-stationen (skytrain) Sala Daeng og knap 500 meter fra metrostationen Silom.

Hoteller tæt på Patpong

Hvis du vil bo i gåafstand af Patpong, findes der en række hoteller, der tillader gæster, og som er kendt for ikke at opkræve ekstra for besøg på værelset. Fx Tarntawan Place Hotel, Rose Hotel og Glitz Hotel.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så skriv i forummet. Du er også mere end velkommen til at hjælpe andre i forummet med dine erfaringer.

Tags: Sex - Barer - Go-go - Soi Cowboy - Nana Plaza - Patpong - Bøsser - Ladyboys


Facebook/Google+

facebook/Google+

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book, og jeg har en per­son­lig pro­fil på Google+, hvor du kan læ­se om mi­ne an­dre hjem­me­si­der samt få be­sked, når jeg op­da­te­rer no­get på en af dem.

Prostitution og udnyttelse
Tags: Sex - Barpiger - Forelskelse - Freelancer - Soapie
Prostitution og udnyttelse Udnyttelse i for­bin­del­se med pro­sti­tu­tion er mås­ke ikke helt, som de fles­te fo­re­stil­ler sig, når de ser el­ler hø­rer om hvi­de mænd med un­ge thai-piger. I de fles­te til­fæl­de er der ik­ke tale om ud­nyt­tel­se, men om en af­ta­le som beg­ge par­ter har glæ­de af. Og når der er ta­le om ud­nyt­telse er det ab­so­lut ikke usæd­van­ligt, at det er man­den, der ud­nyt­tes. Læs mere om, hvor­dan det typisk foregår.
Pattayas frække side
Tags: Pattaya - Jomtien - Chonburi - Sex - Ladyboys - Barpiger - Barer - Diskoteker - Go-go - Sikkerhed - Bøsser - Freelancer - Massage - Priser
Pattayas frække side Pattaya er verdens største red light district med piger, ladyboys og fyre til leje i kortere eller længere tid. Har du penge, så kan du få - og du behøver ikke engang at have mange penge for at få noget i Pattaya. Læs mere om Pattayas frække side, hvad du kan forvente at finde, og hvor du finder det.
Købesex i Bangkok
Tags: Sex - Barer - Go-go - Soi Cowboy - Nana Plaza - Patpong - Bøsser - Ladyboys
Købesex i Bangkok Bangkok er beryg­tet for sit vil­de natte­liv med købe­sex rettet mod turis­ter. Til glæde for såvel dem som leder efter den slags, som dem der vil undgå det, er det hel­dig­vis samlet i tre for­holds­vis små områder: Soi Cowboy, Nana Plaza og Patpong. Læs mere om de tre områder.
Natteliv i Patong
Tags: Sex - Natklubber - Diskoteker - Barer - Go-go - Ping-pong - Freelancer - Bangla Road - Bøsser
Patongs natteliv Patong har me­get an­det at by­de på for tu­­ris­­ter, end hvad du er vant til hjem­me­fra. Bå­de for al­min­de­li­ge tu­ris­ter og for sex­tu­ris­ter. Læs om nat­klub­ber, dis­ko­te­ker, ba­rer, pi­ge­ba­rer, go-go-ba­rer og Pa­tongs lø­se fugle.
Ordforklaringer og gode råd
Tags: Sex - Barpiger - Freelancer - Ladyboys - Ping-pong - Coyotebar - Soapie - Sponsor - Forelskelse - Fup
Ordforklaringer Natteliv og pro­sti­tu­ti­on fun­ge­rer no­get an­der­le­des i Thai­land, end hvad du er vant til hjem­me i Dan­mark. Læs om pi­ge­ba­rer, la­dy­drinks, bar­fi­nes, ping-pong-shows og me­get mere.
Sex i Thailand koster
Tags: Sex - Kultur
Sex koster Har en thaipige sex med dig på din ferie, forventer hun betaling. De pæne piger går ikke uden videre i seng med en fremmed turist, og de piger der gør, gør det først og fremmest for pengene. Snyd ikke dig selv, og snyd ikke pigerne, læs mere ...
Fræk massage i Patong
Tags: Sex - Patong - Massage - Ladyboys
Fræk massage Vil du have en afslap­pen­de mas­sage med happy end, er mulig­he­der­ne mange i Patong. Du kan få mas­sage af piger, fyre og af lady­boys. Og de fleste steder tager gerne mod såvel enlige mænd som piger og par. Læs om mulig­he­derne, priser, og hvor du finder nogle af stederne.
Ladyboys i sexindustrien
Tags: Ladyboys - Sex - Patong - Bangla Road
Ladyboys Du finder mange ladyboys i den turist­­rettede sex­­indu­stri i Thailand. Det være sig som gadeprostituerede, som barpiger, som dansere og som showpiger. Læs om ladyboys, og hvordan du som sexturist finder dem - eller hvordan du undgår dem.
Potenspiller
Tags: Sex - Medicin - På rejsen
Medicin i Thailand Thailands regler for recept­plig­tig medicin er langt fra så skrappe som de danske, så du kan ofte købe medicin i håndkøb, selvom den her­hjem­me ville kræve recept. Det gælder også potensmedicin.
Joiner fee
Tags: Sex - Hotel - Før rejsen
Joiner fee Nogle hoteller op­­kræ­­ver et så­­kaldt joi­­ner fee, hvis du ta­ger en gæst med på væ­­rel­­set. Den ek­­stra pris kan nemt over­­sti­­ge det, som du skal be­­ta­­le din gæst. Læs, hvor­­dan du und­­går den ek­stra udgift.
Sexturisme
Tags: Sex
Sexturisme Thailand er et yn­det mål for sex­­tu­ris­ter. Men sex­­tu­ris­­men er ik­ke så ud­bredt i Thai­land, som du må­ske tror. Den er be­­græn­­set til nog­le en­kel­te om­­rå­der, hvor den til gen­­gæld er ret så syn­­lig. Bry­der du dig ik­ke om sex­­tu­­ris­­me, skal du blot hol­de dig fra de på­­gæl­­den­de områder.

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Tirsdag d. 25. september

Læs om veksling til baht.

Facebook/Google+

facebook/Google+

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book, og jeg har en per­son­lig pro­fil på Google+, hvor du kan læ­se om mi­ne an­dre hjem­me­si­der samt få be­sked, når jeg op­da­te­rer no­get på en af dem.

Facebook

Annonce:

Annonce:

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Vejrudsigt

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.

Annonce:

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.