El-stik og strømstyrke i Thailand

Det er ikke nødvendigt med omformerstik til dit elektriske grej.

Tags: El - Før rejsen

Thailand bruger samme strøm­styrke, som du er vant til hjem­me i Dan­mark, men el-stik­kene er lidt ander­ledes. I stedet for runde ben har de brede, flade og mere tæt­sid­dende ben. Du behøver dog ikke at be­kymre dig om om­for­mer­stik og lignende. Stik­kon­tak­terne kan klare både de flade ben og vores stik med runde ben.

Som det kan ses på ovenstående billede har stikkontakten inderst plads til de thailandske ben og yderst er der plads til vores runde ben. De fleste stikkontakter har desuden jordstik. Så kan du bruge dit elektriske grej hjemme i Danmark, kan du også bruge det i Thailand.

Tags: El - Før rejsen

Andre artikler med tips før rejsen:

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Onsdag d. 08. april

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.