Vaccine ved rejse til Thailand

I Østen findes mange sygdomme, vi ikke er vant til i Danmark, er det nødvendigt med vaccine?

Tags: Vaccine

Vaccine

Hvis du holder dig til turiststederne som fx Bangkok, Phuket, Samui, Chiang Mai og Pattaya, er der normalt ikke behov for vacciner.

Hvis du skal på ryg­sæk­fe­rie og plan­læg­ger trek­king­ture langt fra by­erne, kan det være en god ide med vac­ciner. Der er fx ri­siko for ma­la­ria i nær­heden af græn­serne til Bur­ma (Myanmar), Laos og Cambodja.

Statens Serum Instituts hjemmeside kan du finde anbefalinger til forskellige vacciner, alt efter hvor i Thailand du skal hen.

Tags: Vaccine

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så skriv i forummet. Du er også mere end velkommen til at hjælpe andre i forummet med dine erfaringer.

Andre artikler med tips før rejsen:

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Fredag d. 14. december

Læs om veksling til baht.

Facebook/Google+

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book, og jeg har en per­son­lig pro­fil på Google+, hvor du kan læ­se om mi­ne an­dre hjem­me­si­der samt få be­sked, når jeg op­da­te­rer no­get på en af dem.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.