Sikkervaccination.dk

Vaccine ved rejse til Thailand

I Østen findes mange sygdomme, vi ikke er vant til i Danmark, er det nødvendigt med vaccine?

Tags: Vaccine

Vaccine

Hvis du holder dig til turiststederne som fx Bangkok, Phuket, Samui, Chiang Mai og Pattaya, er der normalt ikke behov for vacciner.

Hvis du skal på ryg­sæk­fe­rie og plan­læg­ger trek­king­ture langt fra by­erne, kan det være en god ide med vac­ciner. Der er fx ri­siko for ma­la­ria i nær­heden af græn­serne til Bur­ma (Myanmar), Laos og Cambodja.

Statens Serum Instituts hjemmeside kan du finde anbefalinger til forskellige vacciner, alt efter hvor i Thailand du skal hen.

Har du brug for vaccination, kan du blive vaccineret på apoteket, du kan bestille tid på Sikkervaccination.dk. OBS! Jeg får kommission, hvis du køber vaccine via ovenstående link.

Tags: Vaccine

Andre artikler med tips før rejsen:

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Fredag d. 17. januar

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.