Thailand og sexturisme

Thailand er både kendt og berygtet for sin sexturisme.

Thailand kan være et paradis for sexturister, men sexturisme ikke er så udbredt, som du måske har fået indtryk af fra TV og aviser. Sextilbudene er koncentreret i særlige områder og uden for dem, er Thailand et ret sexløst samfund set med turistøjne. Bryder du dig ikke om sexturisme, bør det således ikke afholde dig fra at tage til Thailand.

Har du derimod planer om at finde sammen med en thaipige, en thaifyr eller en ladyboy, så finder du på disse sider råd om valg af hotel, du kan finde en ordforklaring, der hjælper dig med nogle af de i Danmark ukendte begreber. Og du kan læse om nattelivet i fx Patong på ferieøen Phuket og i Pattaya, der er verdens største red light district. Tjek de små intro-tekster nedenfor for at finde artikler om sex i Thailand.

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Fredag d. 27. marts

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.