Drømmeferie i Thailand

Thailand har det hele, en underskøn natur med imponerende bjerge, fantastiske strande, dejlig mad og masser af sol og varme.

Selvom Thailand ligger halvejs omme på den anden side af Jorden, så behøver en ferie i Thailand ikke være dyrere end en ferie i det sydlige Spanien eller i Italien. Og du kan opleve meget mere i Thailand end på de europæiske feriesteder.

Thailand har det hele. Uanset om du er til af­slap­pen­de fe­rie i en lig­ge­stol på stran­den med en drink med pa­ra­ply i hån­den, el­ler om du vil være lidt mere ak­tiv og op­leve nye san­se­ind­tryk i form af im­po­ne­ren­de temp­ler, en fan­tas­tis­k na­tur eller en ri­de­tur på en ele­fant.

Eller om du vil have op­le­vel­ser af den slags, som for­sik­rings­sel­ska­ber­ne ikke dæk­ker, som fx white water raf­ting, bun­gy jumps, dyk­ning på åbent hav eller klip­pe­klat­ring.

Selve rejsen kos­ter mere end en rej­se til Syd­euro­pas sol, til gen­gæld er al­ting bil­li­ge­re i Thailand. Det gæl­der både hotel, mad, shopping og ak­ti­vi­te­ter. En hel­dags-tur med båd mellem fantastiske klippeøer i Phang Nga Bugt kan fx koste så lidt som 170 kroner pr. person - inklusive mad og drikkevarer ad libitum.

Videoen nedenfor er fra Phi Phi-øerne i det syd­lige Thai­land, hvor fil­men The Beach med Leo­nar­do Di­Cap­rio i ho­ved­rol­len blev indspillet. Fil­men hand­ler om ver­dens bed­ste strand, og det er ikke uden grund, at man valg­te at op­ta­ge den her.

Vælg at se vi­deo­en i fuld­skærm, så du bed­re kan nyde den. Den er la­vet af JRBazil.

På de andre sider kan du desuden læse lidt om Thailand og landets kultur. Du kan læse om det lokale klima og vejr, om byer og steder som Bangkok, Chiang Mai og Phuket og om aktiviteter, som du kan foretage dig, heriblandt shopping. Du skal selvfølgelig have mad på ferien, så læs også siden om de kulinariske glæder i Thailand.

Thailand er kendt og berygtet for sin sexturisme, omend det rent faktisk kun er ganske få steder, du vil støde på den slags. Til gengæld er det ret udtalt de pågældende steder, hvilket du også kan læse om.

Og du kan finde en række gode råd til før rejsen, om fx forsikring og bestilling af fly og hotel, samt gode råd til når du er i Thailand, for ferieparadiset er desværre ikke helt uden slanger.

Du skal ikke lade dig afskrække af, at flere af mine sider handler om små og store problemer/ulemper i Thailand. Som når jeg fx skriver om menneskelige hajer, taxichauffører eller jetskiudlejere, der vil snyde dig. Eller når jeg skriver om strande, som kan være livsfarlige, eller om korrupte betjente.

Det er ikke fordi, Thailand er mere problemfyldt end andre rejsemål, omend det måske er nogle andre problemer, end du vil møde på vestlige rejsemål.

Men jeg er ikke et rejsebureau eller en anden rejsesælger, der kun nævner de positive sider ved et rejsemål. Her kan du læse om ting, som du ikke finder i de sædvanlige turistbrochurer. Det får måske Thailand til at virke mindre attraktivt på nogle områder, men det skal du ikke lade dig snyde af. Thailand kan absolut stadig tilbyde dig dit livs drømmerejse og give dig gode oplevelser for livet.

Mine skriverier om potentielle problemer er altså ikke for at skræmme dig, men for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din drømmerejse.

forsiden har jeg samlet nyheder om Thailand fra diverse nyheds­medier, nyeste blog­indlæg med personlige rejse­fortæl­linger fra Thailand, og oversigter over de nyeste artikler, de mest læste artikler samt artikler om steder, aktiviteter m.m.

Du kan selvfølgelig også læse, hvem der står bag denne hjemmeside.

Andre artikler :