Strande på Koh Lanta

Uspolerede strande og bungalows lige bag stranden.

Når man taler om feriestedet Koh Lanta i Thailand, mener man normalt øen Koh Lanta Yai, der er den største ø i ø-gruppen Koh Lanta. I denne artikel gennemgår jeg strandene og overnatningsmuligheder nær strandene på Koh Lanta Yai. Du kan læse om mulige aktiviteter, transport m.m. i artiklen Koh Lanta.

Koh Lanta Yais strande ligger som perler på en snor på øens vestside. Tidevandet har stor betydning for, hvor brede strandene er. Ved lavvande er de meget brede, mens de nogle steder næsten kan forsvinde ved højvande.

Strandene kan ikke måle sig med de bedste strande på ferieøen Phuket, og på Koh Lanta er det ikke muligt at leje diverse mere eller mindre larmende vandlegetøj (hvilket mange vil mene er et plus). Men strandende på Koh Lanta er dejligt uspolerede, og de er ikke så overfyldte som Phukets populære strande. Selv på de mest populære af Koh Lanta Yais strande kan du i højsæsonen finde en plet, du kan have helt for dig selv. Generelt bliver der mere stille og roligt med færre mennesker jo længere sydpå, du bevæger dig på Koh Lanta Yai.

Der er enkelte hoteller/bungalows på østkysten, men forvent ikke adgang til noget, der med god samvittighed kan kaldes en strand. Jeg gennemgår nedenfor strandene i rækkefølge fra nord til syd.

Kaw Kwang Beach

På den nordlige side af Koh Lanta Yai finder du Kaw Kwang Beach. Det er ikke just den bedste strand på Koh Lanta, og mange vil nok ikke bruge ordet "strand", hvis de skal beskrive den. Ved højvande er der ikke meget sand, på dette billede er det ikke helt højvande, så der er stadig en stribe synlig sand. Ved denne tid er stranden meget børnevenlig, hvis du har små børn – og børn går ikke så meget op i, om stranden er lækker, som vi voksne gør.

Men selv små børn vil nok finde stranden lidt kedelig ved lavvande:

Der ligger kun et par hoteller ved Kaw Kwang Beach: Saladan Beach Resort, der ligger lige ud til vandet (ja, de har en pool), og Lanta Pura Beach Resort, hvor man skal ramme endnu mere heldigt med højvandet for at have en badestrand, som små børn kan nyde, og hvor voksne kan få våde ankler. Og ja, de har også en pool.

Klong Dao Beach

Klong Dao Beach er den mest populære strand på Koh Lanta, og med sine knap 3 km er det også den længste strand. Ligesom Kaw Kwang Beach er Klong Dao Beach meget børnevenlig, men i modsætning til sin nordlige nabo er Klong Dao Beach noget kønnere, og den har en betydelig bedre sandkvalitet. Dette er klart den bedste strand til en familieferie med små børn.

Har du lidt større børn, vil de måske finde den sydligere Phra Ae Beach mere spændende.

Nogle strækninger af Klong Dao Beach tiltrækker en del mennesker – dog langt fra så mange som fx fluepapiret Bellevue nord for København. Men hvis du synes, der er for mange mennesker på ovenstående billede, skal du blot bruge benene lidt, så kan du finde strækninger, hvor der er meget langt mellem andre mennesker:

Billederne er taget i midt i højsæsonen. Langs stranden kan du få massage, købe diverse strandlegetøj til børn samt mad og kølige drikke.

Der ligger en del hoteller direkte ud til Klong Dao Beach og på vejene ned til stranden. Hvis du vil have direkte strandadgang, så husk at tjekke placeringen på et kort, før du booker. Læs også anmeldelserne fra andre gæster. Agodas side med hoteller ved Klong Dao Beach.

Phra Ae Beach - Long Beach

Hvis du har større børn med på ferien, er du måske bedre tjent med Phra Ae Beach, også kendt som Long Beach. Selvom tidevandet også har stor betydning for stranden her, skal du ikke gå helt så langt ud for at få våde knæ som på Klong Dao Beach.

Phra Ae Beach er en lang, lige strand på lidt over 2,5 km.

Stranden slår et knæk på den sidste del, hvor udløbet fra en å deler stranden i to, vandet er dog ikke specielt dybt, så man kan sagtens vade fra den ende del til den anden.

Der er også mere natteliv på denne del af Koh Lanta, fx i form af Ozone Beach Bar og Funky Monkey, hvor du kan få lov at afløse den levende musik om fredagen, hvor der er karaoke-aften med gratis shots til alle, der vover sig op foran mikrofonen.

Der ligger en hel del hoteller langs Phra Ae Beach, men nogle af dem ligger et stykke fra stranden. Tjek placeringen på booking-tjenestens kort, før du bestiller, hvis du ikke vil slide for meget på sandalerne. Hoteller ved Phra Ae Beach på agoda.

Små strande

Syd for Phra Ae Beach ligger der 3-4 mindre strande. Relax Bay Beach er med sine ca. 450 meter den største og den eneste med mulighed for overnatning. Der er en del sten i vandet ud for en del af stranden, men den nordligste del er fin som badestrand.

Herefter kommer der et par strande, som jeg ikke har kunnet finde navn på. Først en lille strand på godt 100 meter, som ikke er speciel god som badestrand, da der er en del sten i vandet.

Næste strand er ca. 250 meter lang og er bedre som badestrand. Her er det desuden muligt at købe drikkevarer på stranden og leje kanoer.

Og til sidst en diminutiv strand på under 30 meter, som kun er medtaget her på grund af dens navn, DK Beach. Den er også kendt som Secret Beach. Stranden er mindre end 30 meter lang, og den egner sig hverken som badestrand eller til at slikke solskin. Men hvis du vil have en strand helt for sig selv, og du savner gode gamle DK, så kan du besvære dig frem til den. Der går en skjult sti til stranden fra den nordlige ende af Klong Khong Beach.

Det er som nævnt kun ved Relax Bay Beach, du kan finde overnatning. Her ligger fire hoteller med bungalows tæt på stranden: Relax Bay Resort, Sea Culture, Relax Beach House og Lanta Lazy Days Bungalows.

Klong Khong Beach

Efter de mindre strande følger endnu en af øens lange strande, Klong Khong Beach, der er lidt over 2,5 km lang. Sandet er ikke så fint som på Phra Ae Beach, og her er flere sten i vandet, hvilket måske er grunden til, at du kan finde nogle rimeligt billige bungalows langs stranden. Vil du bade, skal du finde et sted midt på stranden, hvor der er færre sten i vandet, men Klong Khong Beach er helt klart ikke just den bedste badestrand på Koh Lanta.

Stranden ser ellers meget tilforladelig ud ved højvande:

Billedet er dog et lidt andet ved lavvande, og du kan nok være sikker på, at billederne på hotellernes hjemmesider ikke er taget ved lavvande:

Der ligger en lang række hoteller langs Klong Khong Beach, og priserne er rimelige. Selv helt nede ved stranden kan du finde overnatning til priser under 200 kroner pr. nat i højsæsonen. Husk at læse andre besøgendes anmeldelser, og tjek placeringen på kortet, hvis du vil bo ud til stranden.

Klong Tob Beach

Klong Tob Beach er i sig selv ikke noget specielt, den er blot 300 meter lang, og der er klipper og sten ud for den nordlige del og den sydlige del. Den midterste del er dog en rimelig badestrand. Der er mange spisesteder langs vejen bag stranden.

Vil du bo standsmæssigt på din ferie, har du mulighed for det her: Fem-stjernede Rawi Warin Resort & Spa, som du kan se på klippen midt på billedet, byder på både værelser og villaer i høj kvalitet og til en pris derefter. Lanta Palace Resort giver dig adgang til samme strand men til mere overkommelige priser, mens Lanta Riversand Resort byder på bambus-bungalows i et endnu mere overkommeligt prisleje, selv for dem lige ud til stranden (se billedet øverst i artiklen).

Klong Nin Beach

Klong Nin Beach er en lidt over 2 km lang, lige strand. Nogle strækninger af stranden har en del sten i vandet, men du skal ikke gå ret langt for at finde et egnet badested.

Klong Nin Beach er en typisk backpacker-strand med bungalows og barer langs stranden. Stranden skråner en del ved højvande, så det er ikke den mest børnevenlige strand. Bølgerne kan desuden være kraftige her, og man skal ikke svømme ret langt ud, medmindre man er en erfaren svømmer.

Klong Nin Beach er spækket med hoteller langs hele stranden. Både direkte ud til stranden og på den anden side af vejen, der løber lige bag den første række af hoteller. Tjek placeringen på bookings-tjenestens kort, hvis du vil have direkte adgang til stranden, men selv hvis du bor i anden række, er der normalt ikke mere end et par minutters gang, før du har sand mellem tæerne.

Nui Beach

Syd for Klong Nin Beach finder du Nui Beach ved Diamond Cliff Beach Restaurant – du skal gennem restauranten for at komme ned til stranden. Stranden er blot ca. 250 meter lang.

Der er ingen hoteller ud til stranden.

Klong Hin Beach

Klong Hin Beach er ca. 1½ km lang. I strandens nordlige ende finder du det meget prisvenlige Dream Team Beach Resort, men ellers er her ikke nogle hoteller. Det er nu heller ikke en specielt indbydende strand, medmindre du vil have en strand næsten for dig selv. Det er ikke andre turister, du må dele den med, men lokale der fisker fra klipperne. Hotellet har en pool.

Bevæger du dig yderligere sydpå, begynder landskabet at blive mere bakket og udfordrende, hvis du har lejet en scooter.

Kantiang Beach

Kantiang Beach er en ca. 1 km lang og flot strand, der byder på en af de bedste badestrande på Koh Lanta.

I den nordlige ende af stranden finder du Kantiang Bay View Resort, Phra Nang Lanta og Baan Laanta Resort & Spa, mens du midt på stranden finder et af Koh Lantas få fem-stjernede hoteller, Pimalai Resort & Spa, hvor prisen pr. nat nemt kan passere 2.000 kroner for et værelse og 5.000 kroner for en villa.

Nui Bay Beach

Nui Bay Beach er blot 200 m lang, og som på Kantiang Beach får du her en af de bedste badestrande på Koh Lanta. Bag stranden er der jungle, og du vil måske støde på aber på vejen ned til stranden. Mennesker vil du til gengæld ikke se mange af, omend der arbejder nogle af slagsen i en restaurant på stranden. Der er en lille P-plads ved landevejen, hvorfra du kan gå ned til stranden. GPS: 7.488718, 99.079793.

Jeg må med skam erkende, at jeg løb tør for plads på mit kamera ved mit seneste besøg, så jeg har kun billeder tilbage fra 2014, og stranden har udviklet sig i en absolut positiv retning siden da. I 2014:

Du kan sammenligne med et nyere billede taget fra nogenlunde samme sted på Google Maps.

Der ligger ikke nogle hoteller direkte ud til stranden, men på landtangen mellem Nui Bay Beach og Klong Jark Beach finder du hotellet Cape Shambhala. Det er dog ikke et sted for fattigrøve, i højsæsonen koster det ca. 10.000 kroner pr. nat, i lavsæsonen er prisen helt "nede" på omkring 3.500 kroner.

Klong Jark Beach

Klong Jark Beach er knap 500 m lang, og deles i to af en lille bæk, der løber ud i havet. De fleste turister her – og det er ikke fordi, der er mange af dem – kommer fra et par hoteller, der ligger ud til stranden. Stranden har fint sand og en lille strandbar, hvor du kan købe kølige drikke og lidt at spise.

Der er nogle klipper ved begge ender af Klong Jark Beach og ved udløbet af den lille bæk, men de pynter mere end de generer.

Hotellet Cape Shambhala ligger mellem Nui Bay Beach og Klong Jark Beach (se under Nui Bay Beach), mens Anda Lanta Resort og Klong Jark Bungalow begge ligger lige ud til Klong Jark Beach.

Bamboo Beach

Bamboo Beach er med sine knap 750 m den sydligste strand på Koh Lanta og afsondret fra omverdenen af palmer og en stejl bakke. Øverst på bakken ligger en restaurant, der tilbyder en fin udsigt over stranden:

Stranden er noget stenet på den nordlige del, især ved lavande, men der er områder på den sydlige del uden sten, der derfor også er bedre egnet som badestrand. Men uanset høj- eller lavvande er du her omgivet af dejlig grøn, tropisk natur, og du har en strand, som du kan have næsten for dig selv.

Vil du langt væk fra den kaotiske verden på din tropiske ferie, så kan Bamboo Beach være svaret på dine bønner. Der ligger tre hoteller med bungalows her, Bamboo Bay Resort, Baan Phu Lae og Lalaanta Hideaway Resort.

Tanod Beach

Jeg skriver ovenfor, at Bamboo Beach er den sydligste strand på Koh Lanta Yai; det er ikke helt rigtigt. Der ligger en strand på øens sydside, Tanod Beach, men den ligger inde i nationalparken ved siden af et fyrtårn (se artiklen Koh Lanta).

Du kan ikke bo i nærheden af denne strand, og det koster penge at komme ind til den.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så skriv i forummet. Du er også mere end velkommen til at hjælpe andre i forummet med dine erfaringer.

Tags: Koh Lanta - Strand - Krabi


Facebook/Google+

facebook/Google+

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book, og jeg har en per­son­lig pro­fil på Google+, hvor du kan læ­se om mi­ne an­dre hjem­me­si­der samt få be­sked, når jeg op­da­te­rer no­get på en af dem.

Elefantridning
Tags: Elefantridning - Dyrevelfærd
Elefantridning Elefantridning er et populært tilbud til turister i Thailand, og der findes elefant­lejre, der lokker med elefant­ridning, på alle turist­rejse­målene, men inden du bestemmer dig for en ridetur på et af de mægtige dyr, så læs lige denne artikel.
Koh Lanta
Tags: Koh Lanta - Strand - Dykning - Dyrevelfærd - Krabi - Elefantridning - Snorkling - Trang
Koh Lanta Koh Lanta er et af dan­sker­nes mest popu­lære ferie­steder i Thailand. Læs mere om Koh Lanta og de mange uspolerede strande, mulige akti­viteter, klima, transport og meget mere.
Strande på Koh Lanta
Tags: Koh Lanta - Strand - Krabi
Koh Lanta, strande Læs om Koh Lantas mange uspo­lerede strande og over­nat­nings­mulig­heder nær strandene. På mange af strandene kan du bo i en bungalow lige bag stranden, men der findes selv­følgelig også luk­sus­ho­tel­ler på Koh Lanta.
Khao Lak, fredelig ferie
Tags: Khao Lak - Nang Thong Beach - Bang Niang Beach - Strand - Shopping - Aktiviteter - Phang Nga
Khao Lak Khao Lak er sær­de­les vel­eg­net til en fa­mi­lie­fe­rie el­ler en ro­man­tisk fe­rie for to. Fe­rie­om­rå­det lig­ger cir­ka en ti­mes kør­sel nord for fe­rie­øen Phuket, men her er me­get mere frede­ligt og ro­ligt. Læs mere om Khao Lak, stran­dene og mu­lige ak­ti­vi­teter i området.
Pattaya er ikke kun for sexturister
Tags: Pattaya - Jomtien - Chonburi - Klima
Pattaya Pattaya har fået et ry som sex­mekka, og selv­om det ikke just er ufor­tjent, er det ikke kun sex­turister, der kan have glæde af Pattaya. Her kom­mer fx rigtig mange tu­ris­ter fra Rusland og andre østlige lande, og de kommer ikke så meget for at deltage i de natlige akti­vi­teter. Læs mere om Pattaya, og hvad byen ellers har at byde på.
Klima og vejr i Thailand
Tags: Klima - Vejr - Bangkok - Phuket - Samui - Chiang Mai - Pattaya - Koh Chang - Regntid
Klima og vejr Thailands kli­ma er ik­ke som det dan­ske med fi­re års­ti­der. I syd har de kun to og i nord tre. Læs me­re om kli­maet og vej­ret i de for­skel­lig­e egne af Thai­land. Om regn­tiden, og hvor slem den egent­lig er, og hvor­når den ram­mer de for­skel­lige steder.
Koh Chang, Thailands tredje mest populære ferieø
Tags: Koh Chang - Elefantridning - Strand - Barpiger - Golf - Trat - Jungle
Koh Chang Koh Chang er den tredje mest popu­lære ferieø i Thai­land efter Phu­ket og Samui, og mens de to andre øer ho­ved­sa­ge­ligt til­træk­ker uden­land­ske tu­ris­ter, så mod­ta­ger Koh Chang og­så man­ge inden­land­ske ferie­be­sø­gende. Læs om de for­skel­lige stran­de og byer på Koh Chang og om for­skel­lige ak­ti­vi­tets­mu­lig­heder på øen. Koh Chang betyder for øvrigt Elefantøen.
Ao Nang Beach, Skandinaviens sydligste provins
Tags: Krabi - Ao Nang Beach - Strand - Noppharat Thara Beach - Railay - Klima
Ao Nang Beach Ao Nang Beach lig­ger i pro­vin­sen Krabi, ikke langt fra Phi Phi Islands og Phuket. Selv­om na­tu­ren ik­ke just lig­ner den dan­ske, så vil Ao Nang Beach al­li­ge­vel vir­ke un­der­ligt be­kendt. Det vrim­ler nem­lig med hø­je, blon­de skan­di­na­ve­re, og det er ik­ke uden grund, de flok­kes her. For her findes alt, hvad hjertet kan begære hos en tro­pisk turist, fan­tas­tis­ke strande, masser af spæn­dende ak­ti­vi­teter og nogle fan­tas­tiske solnedgange.
Bang Saen Beach
Tags: Chonburi - Strand - Bangkok
Bang Saen Beach Hvis du ophol­der dig i læn­ge­re tid i Bang­kok, og du får lyst til at få sand mel­lem tæ­erne, så kan du gøre som de lokale ind­byg­gere og tage et smut til Bang Saen Beach i pro­vin­sen Chon­buri. Læs mere om stran­den, og hvor­dan den ad­skil­ler sig fra de sæd­van­lige turiststrande.
Ædelsten, durian og delfiner ...
Tags: Chanthaburi - Strand - Delfiner - Kirke - Durian - Ædelsten
Chanthaburi De fleste vest­li­ge tu­ris­ter ser kun Chan­tha­buri suse for­bi, når de kø­rer gen­nem pro­vin­sen på vej fra Bang­kok til ferie­øen Koh Chang. Men Chan­tha­buri er så ab­so­lut mere end en tis­se­pau­se værd. Pro­vin­sen er en af Thai­lands rige pro­vin­ser med ædel­ste­ne og du­rian-frug­ter som de vig­tig­ste ind­tægts­kil­der. Her er også stran­de og mu­lig­hed for at svøm­me med delfiner.
Priser i Thailand
Tags: Priser - Mad - Shopping - Piratkopier - Massage - Elektronik - Patong - Solcreme
Priser Jeg har samlet en række priser på for­skel­lige varer og ydelser, så du nem­me­re kan regne ud, hvor man­ge lom­me­pen­ge du skal have med til Thailand. Du finder priser for mad, be­klæd­ning, vel­være og di­ver­se for­nø­den­he­der såsom sol­be­skyt­tel­se. Du kan også læse lidt om køb af elek­tro­nis­ke dimser i Thailand.
Nong Khai
Tags: Nong Khai - Isaan - Mekong - Laos - Sala Kaew Ku
Nong Khai Provinsen Nong Khai ligger i Thai­lands Nord­øst­li­ge hjø­rne, langs Mekong-floden, der agerer grænse til Laos.

De fles­te tu­ris­ter i Nong Khai stop­per blot en dag eller to på vej til eller fra ho­ved­sta­den Vien­tiane i Laos via den godt 1 km lange Friend­ship Bridge over Mekong. Men Nong Khai har også andet at byde på end en grænse­bro. Her er fx fred og ro, yderst rime­lige priser og ingen turist­fælder. Og så er man glade for festivaller!
Chiang Mai
Tags: Chiang Rai - Chiang Mai - Templer - Gyldne trekant - Shopping - Aktiviteter - Go-go - Barer - Natklubber - Bøsser
Chiang Mai Hvis du bliver træt af de meget turis­tede rejse­mål i det syd­lige Thailand, hvor skræd­dere, mas­sage­kli­nik­ker, restau­ran­ter og andre, som vil sælge sine ydelser, kon­stant plager dig, så kan du over­veje at besøge Chiang Mai. Chiang Mai er den kul­tu­relle hoved­stad for det nordlige Thailand.
Chiang Rai
Tags: Chiang Rai - Chiang Mai - Templer - Black House - White Temple - Gyldne trekant - Mae Kok -
Chiang Rai I Chiang Rai finder du både lys og mørke, og så ligger provinsen i Den gyldne trekant. Læs, hvad du bør se og opleve i Thailands nordligste provins og i dens hovedstad med samme navn.
Patong
Tags: Patong - Fiskeri - Shopping - Mad - Strand - Massage - Tuk tuk - Aktiviteter - Bangla Road - Barpiger
Patong Patong er den mest po­pu­læ­re fe­rie­by på Phu­ket. Her fin­der du en 2½ km lang strand, mu­lig­he­der for shop­ping og om af­te­nen un­der­hold­ning på den far­ve­strå­len­de Bang­la Road. Læs om Pa­tongs man­ge til­bud til så­vel fa­mi­lier som til en­li­ge rejsende.
Sommerferie på Samui
Tags: Samui - Strand - Aktiviteter - Chaweng - Lamai - Bophut - Klima - Surat Thani
Samui Skal du til Thai­land i den dan­ske som­­mer­­fe­­rie, vil Sa­mui væ­re et bed­re valg end Phu­ket, i hvert fald vejr­­mæs­­sigt. Læs me­re om Thailands næst­stør­ste ø og de for­skel­lige ferie­mål og sevær­dig­heder på øen.
Kongebyen Hua Hin
Tags: Hua Hin - Strand - Golf - Shopping - Prachuap Khiri Khan
Hua Hin Hua Hin er en popu­lær fe­rie­by for så­vel thai­er som for uden­­land­­ske tu­­ris­­ter. Det er også her Thai­lands konge bor. Byen er desuden hjem­sted for mange uden­­land­­ske pen­­sio­nis­­ter, der har valgt at bo­sæt­te sig i Hua Hin for at nyde pen­­sio­­nist­­li­­vet i en mere be­ha­­ge­­lig tem­­pe­­ra­­tur end i deres hjemland.
Daseferie i Ban Krut
Tags: Ban Krut - Strand - Natur - Prachuap Khiri Khan
Ban Krut Ban Krut er et forholdsvist nyt turistområde, der endnu ikke er blevet alt for turistet. Her finder du en dejlig, uspoleret strand til en perfekt daseferie.
Naturferie på Koh Phayam
Tags: Phayam - Strand - Natur - Jungle - Ranong
Koh Phayam Koh Phayam ligger langt væk fra verdens trængsler og problemer. Her kan du bo i en lille hytte på stranden og være ét med naturen.
Cha-am
Tags: Cha-am - Strand - Shopping - Phetchaburi
Cha-am Cha-am er ikke en fest­by for tu­ris­ter, her fin­der du thai­landsk fred og ro - og en strand, der er me­get po­pu­lær blandt thaier.
Karon og Kata
Tags: Phuket - Karon Beach - Kata Beach - Bus - Surf - Shopping - Strand
Karon og Kata Karon og Kata byder på familievenlig ferie på ferieøen Phuket. Her finder du fred og ro, og både Karon Beach og Kata Beach er blandt Phukets bedste strande. Læs mere om, hvad de to feriebyer har at byde på.
Strande på Phuket
Tags: Phuket - Strand
Strande på Phuket Du finder utal­li­ge dej­li­ge stran­de på Phuket, dan­sker­nes fore­truk­ne ferieø i Thailand. Lige fra spæn­den­de og uspo­le­rede natur­stran­de og stran­de du kan have helt for dig selv, til stran­de med fuld be­tje­ning i form af ligge­sto­le, kølige drikke, af­slap­pen­de mas­sa­ge osv. Læs om de enkelte strande og se billeder.
Abeparadiset Phetchaburi
Tags: Phetchaburi - Aber - Klima - Udsigt - Hule - Templer - Aktiviteter
Phetchaburi Phetchaburi er ikke et af de sædvanlige turistmål, men alligevel et besøg værd, hvis du tager turen sydpå fra Bangkok ad landjorden. Her finder du et par interessante seværdigheder og en masse løse aber.
Phi Phi
Tags: Phi Phi - Bryllupsrejse - Hotel - Aktiviteter - Krabi - Phuket - Strand - Long tail boat
Phi Phi-øerne Phi Phi-øerne er et tro­pisk pa­ra­dis med en fan­tas­tisk na­tur i form af im­po­ne­ren­de kalk­stens­bjer­ge, klip­per og hu­ler og ik­ke mindst fan­tas­tis­ke hvi­de sand­stran­de med krys­tal­klart vand. Læs mere om øerne ...
Koh Larn, tæt på Pattaya
Tags: Pattaya - Jomtien - Chonburi - Koh Larn - Strand
Koh Larn Koh Larn byder på en række fine, tropiske strande, der er langt bedre end strandene på fastlandet i Pattayas omegn. Øen er blot en halv times sejllads væk fra Pattaya. Læs mere om øen og strandene.
Phuket
Tags: Phuket - Strand - Aktiviteter - Patong - Kata-Karon - Shopping - Sex - Ladyboys - Klima
Phuket Phuket er danskernes fore­truk­ne fe­rie­mål i Thai­land. Her fin­der du utal­li­ge fan­tas­tis­ke stran­de, og mu­lig­hed for man­ge for­skel­li­ge ak­ti­vi­te­ter, hvis du ik­ke vil bru­ge al fe­ri­en til at lig­ge og da­se på stranden.

Jeg for­tæl­ler lidt om øen, dens by­er, dens stran­de og ud­val­get af aktiviteter.
Bangkok
Tags: Bangkok - Sex - Kultur - Mad - Templer - Shopping - Aktiviteter - Klima
Bangkok De fleste tu­ris­ter nær­mest flyg­ter ud af Bang­kok for at kom­me frem til deres en­de­li­ge fe­rie­mål, men giv by­en en chan­ce. Læs lidt om Bang­kok på godt og ondt.
Transport
Tags: Transport
Transport I Thailand har du selv­føl­ge­lig de sæd­­van­­lige trans­­port­­for­mer, som du også ken­der hjem­me­­­fra, fx bus, tog og fly. Men her har du også man­ge an­dre trans­­port­­for­mer, som fx tuk tuk, mo­tor­­cy­kel­­taxi, ka­nal­båd og rickshaw.
Thailands kultur
Tags: Kultur
Kultur Thailands kul­tur ad­skil­ler sig en del fra den vest­li­ge kul­tur. Bå­de med hen­syn til tra­di­tio­ner, re­li­gi­on og ma­den.

Læs fx, hvor­for det kan være en god ide at fo­re­ta­ge en ku­li­na­risk rej­se i Thai­land, og om det thai­land­ske ny­tår, der kan være en yderst fest­lig og våd affære.

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Tirsdag d. 16. oktober

Læs om veksling til baht.

Facebook/Google+

facebook/Google+

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book, og jeg har en per­son­lig pro­fil på Google+, hvor du kan læ­se om mi­ne an­dre hjem­me­si­der samt få be­sked, når jeg op­da­te­rer no­get på en af dem.

Annonce:

Klima og vejr

Vejrudsigt

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Annonce:

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Annonce:

Facebook