Nai Harn Beach

Dejlig strand i den sydlige del af Phuket.

Tags: Phuket - Strand - Nai Harn Beach

Nai Harn er en cirka 700 me­ter lang, dej­lig strand med fint sand og go­de ba­de­mu­lig­he­der i sæ­so­nen mel­lem no­vem­ber og april. Men pas på uden for sæ­so­nen, da der her of­te kan op­stå hes­te­hul­ler. Læs me­re på si­den om badesikkerhed.

I den sydlige ende af stranden er der en lille lagune som fyldes med vand af tide­vandet. Den er meget vel­egnet som bade­sted for små børn.

Du generes ikke af moto­rise­rede vand­for­lys­tel­ser som jetski og speed­både. Her er blot sejl­både, der alligevel ikke kommer tæt på stranden, men som agerer pynt i hori­son­ten. Vil du selv ud på vandet, har du mulighed for at leje en kano. Det er muligt at leje madrasser og parasoller på stranden.

Bag stranden fin­der du en ræk­ke bu­tik­ker med sou­ve­nirs og vand­le­ge­tøj og nog­le kios­ker til at for­sy­ne dig med slik, drik­ke og an­dre for­nø­den­he­der. Her ligger også nogle restauranter, der tilbyder dig mad og kølige drikke.

Ved den nordlige ende af stranden ligger det fem-stjernede The Nai Harn, som til­træk­ker en del sej­len­de gæs­ter.

Mun­ke­klos­tret Thai as Samnak Song Nai Harn ejer en del af om­rå­det bag stran­den, så der er ik­ke an­dre ho­tel­ler helt tæt på. Lidt læn­ge­re væk, men sta­dig i gå­af­stand, lig­ger det lidt mere pris­ven­lige All Seasons Naiharn Phuket Hotel.

GPS til parke­rings­plad­sen ved Nai Harn Beach:7.777956, 98.305111.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Nai Harn Beach

Andre artikler :