Coverwise rejseforsikring

Kamala Beach

Gammel fiskerstrand med enkelte fiskerbåde på den sydlige del af stranden.

Tags: Phuket - Strand - Kamala Beach

Kamala Beach er cirka to km lang og består af en bred strand med fint sand og en god vand­kva­li­tet, omend sandet er en lille smule leret og derfor lidt gråligt. Stranden er meget flad og derfor også vel­eg­net til ba­den­de børn.

Kamala er en gammel fisker­lands­by, og du finder stadig fisker­både på den sydlige del af stranden.

Der løber ikke en vej hele vejen langs stranden. I den sydlige del løber den en vej langs lidt af stranden. Skal du have skræddersyet tøj, er det her, du skal hen. Du kan finde flere end 10 skræddere på en strækning på omkring 100 meter. Du skal ned af en lille sti for at komme ned til stranden og her kan du købe frugt og andre forfriskninger.

I den nordlige ende fører en vej ned til stranden, og her løber der desuden en sti langs stranden, hvor du finder spisesteder og boder med såvel tøj som forfriskninger.

Flere steder langs stranden finder du massage-hytter, hvor du kan få dig en billig massage, mens du slapper af og nyder udsigten over strand og vand.

Med sin placering lige nord for Patong er Kamala vel­eg­net, hvis du er på fa­mi­lie­fe­rie og gerne vil have let ad­gang til ind­købs­mu­lig­he­der m. m. i Patong, men du sam­tidig gerne vil have mere fred og ro end øens party-by byder på. Alter­nativt kan du tage et kig på Karon Beach, der ligger lige syd for Patong, og som byder på samme nemme adgang til Patong og samme beha­ge­lige afstand. Det koster 300-500 baht (60-100 kroner) for en tuk tuk mellem Kamala og Patong. Det kan dog koste mere om natten, eller hvis der er mange passagerer.

Kamala Beach byder på et par fem­stjer­ne­de hoteller i form af Cape Sienna Phuket Hotel & Villa og Andara Resort Villas, hvor sidst­nævn­te hører til i den ab­so­lut dyre ende. Hel­dig­vis findes der også en lang række billigere hoteller i Kamala, hvis du ikke har lyst til at betale flere tusinde kroner i døgnet for et hotel. Stranden er trods alt den samme, uanset om du bor på et fem­stjern­et hotel eller et af de billigere hoteller.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Jeg har endnu ikke fået skrevet om alle strandene på Phuket, så nogle af de nedenstående links er ikke aktive endnu. Oversigten er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten.

Tags: Phuket - Strand - Kamala Beach

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så skriv i forummet. Du er også mere end velkommen til at hjælpe andre i forummet med dine erfaringer.

Andre artikler :

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Fredag d. 23. august

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.