Sikkervaccination.dk

Rawai Beach

Strand til picnic, ikke til en svømmetur.

Tags: Phuket - Strand - Rawai Beach

Rawai Beach er ikke sær­lig vel­eg­net til bad­ning. Her er en del sten i van­det, bun­den er des­uden me­get flad, og især ved lav­van­de skal man me­get langt ud for at få vå­de ankler, som du kan se på bil­le­det her af en flok tu­ris­ter, der er på vej ud til en le­jet båd.

Det er ty­pisk kun de lo­ka­le børn, der ba­der ved Ra­wai Beach, og mås­ke en en­kelt vild­fa­ren tu­rist, der vil ha­ve en mor­gen­duk­kert. San­det er hel­ler ik­ke spe­ci­elt ind­by­den­de til leg, da det er groft og med små­sten og muslingeskaller.

Men her er en fin udsigt til en række øer i horisonten, og langs strand­kan­ten, under træerne lige bag stranden, er der opsat små borde og bænke som i vid ud­stræk­ning benyttes af thaier og fast­boende udlæn­dinge til et måltid mad med skygge og havudsigt. Der findes en række restauranter på den modsatte side af gaden, hvor du kan købe mad til at nyde under træerne.

Phuket Sea Resort og Thai Palace Resort ligger lige ud til stranden og har ganske rimelige priser, men der findes flere hoteller i gåafstand, heriblandt også nogle, hvor du ikke vil savne en lidt bedre strand.

Rawai Beach er meget nem at finde, fordi hoved­vejen løber langs det meste af stranden. GPS til den sydlige del af den knap 1,5 km lange strand:7.770866, 98.319908.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Jeg har endnu ikke fået skrevet om alle strandene på Phuket, så nogle af de nedenstående links er ikke aktive endnu. Oversigten er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten.

Tags: Phuket - Strand - Rawai Beach

Andre artikler :

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Fredag d. 24. januar

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.