Ao Yon Beach

To strande i en bugt.

Tags: Phuket - Strand - Ao Yon Beach

Ao Yon Beach er delt i to strande, der er adskilt af et vandudløb. En lille bro forbinder de to strande, omend man også skal omkring en stenpynt. Strandene ligger i en bugt, Ao Yon (Ao betyder bugt).

Ovenstående billede er fra den den bedste af de to strande, som rent faktisk kan bruges til både at slikke sol og til at bade, omend den ikke er på højde med strandede på Phukets vestkyst. Der ligger en yacht-klub ud til stranden, så du vil normalt altid se sejlbåde i bugten.

Den anden del af Ao Yon Beach byder på en køn udsigt ved højvande, men ved lavvande skal du et stykke ud for at få våde ankler.

Denne strand er ikke velegnet til andet end at soppe lidt ved højvande, sandet er desuden lidt leret og indbyder derfor heller ikke så meget til at ligge på stranden og slikke solskin. Du er bedre tjent men den anden Ao Yon Beach til solslikning og badning.

Bag den gode af strandede finder du hotellerne Bandara Phuket Beach Resort og Bandara Villas Phuket.

GPS til Ao Yon Beach (den mindre gode af strandene): 7.814508, 98.394855. Landevejen går lige bag stranden, og du kan nemt parkere her.

GPS til Ao Yon Beach (den brugbare strand): 7.811791, 98.390182. En række private stikveje fører ned til stranden. Nogle vil have betaling, hvis du kører ind. I værste fald kan du parkere ved landevejen og så gå ned til stranden.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Ao Yon Beach

Andre artikler :