Ao Yon Beach

To strande i en bugt.

Tags: Phuket - Strand - Ao Yon Beach

Ao Yon Beach er delt i to strande, der er adskilt af et vandudløb. En lille bro forbinder de to strande, omend man også skal omkring en stenpynt. Strandene ligger i en bugt, Ao Yon (Ao betyder bugt).

Ovenstående billede er fra den den bedste af de to strande, som rent faktisk kan bruges til både at slikke sol og til at bade, omend den ikke er på højde med strandede på Phukets vestkyst. Der ligger en yacht-klub ud til stranden, så du vil normalt altid se sejlbåde i bugten.

Den anden del af Ao Yon Beach byder på en køn udsigt ved højvande, men ved lavvande skal du et stykke ud for at få våde ankler.

Denne strand er ikke velegnet til andet end at soppe lidt ved højvande, sandet er desuden lidt leret og indbyder derfor heller ikke så meget til at ligge på stranden og slikke solskin. Du er bedre tjent men den anden Ao Yon Beach til solslikning og badning.

Bag den gode af strandede finder du hotellerne Bandara Phuket Beach Resort og Bandara Villas Phuket.

GPS til Ao Yon Beach (den mindre gode af strandene): 7.814508, 98.394855. Landevejen går lige bag stranden, og du kan nemt parkere her.

GPS til Ao Yon Beach (den brugbare strand): 7.811791, 98.390182. En række private stikveje fører ned til stranden. Nogle vil have betaling, hvis du kører ind. I værste fald kan du parkere ved landevejen og så gå ned til stranden.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Ao Yon Beach

Andre artikler :

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Tirsdag d. 31. marts

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.