Coverwise rejseforsikring

Nakalay Beach

Stenfyldt strand med bådebro.

Tags: Phuket - Strand - Nakalay Beach

Nakalay Beach er en "privat" strand, forstået på den måde, at ad­gan­gen til stran­den fra land­siden ude­luk­ken­de er mulig via det fem­-stjer­ne­de ferie­sted Thavorn Beach Village Hotel.

Er man ikke gæst på hotellet, kan man be­sø­ge stran­den via vand­vejen, men den er reelt ikke et besøg værd. Som du kan se på bil­le­det, er det ikke for at bade ved stranden, at nogle vælger at bo på Thavorn Beach Village Hotel, mon ikke de hol­der sig til poolen i stedet. Den ser for øvrigt nu heller ikke værst ud at dømme fra hotellets billeder.

Nakalay Beach er fyldt med sten, der især er syn­lige ved lav­vande. Både­broen falder også lidt uden for billedet af en tropisk strand.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Jeg har endnu ikke fået skrevet om alle strandene på Phuket, så nogle af de nedenstående links er ikke aktive endnu. Oversigten er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten.

Tags: Phuket - Strand - Nakalay Beach

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så skriv i forummet. Du er også mere end velkommen til at hjælpe andre i forummet med dine erfaringer.

Andre artikler :

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Mandag d. 19. august

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.