Ao Kham Beach

Forvent ikke en brugbar strand.

Tags: Phuket - Strand - Ao Kham Beach

Bemærk, at denne strand reelt ikke har et navn, selvom nogle hoteller måske vil kalde den Panwa Beach, ligesom hoteller ved andre strande på landtangen Panwa kalder deres strand for Panwa Beach. Bugten her hedder Ao Kham, hvorfor jeg har døbt stranden Ao Kham Beach.

Ao Kham Beach er ikke velegnet til badning, du kan højest soppe her, og det kun ved højvande. Stranden er heller ikke så indbydende til at slikke solskin og ved lavvande er der slet ikke nogen strand. Hele bugten tømmes stort set for vand ved lavvande.

Der er sådan set kun én grund til at skrive om stranden, og det er, så du ved, hvad du får, hvis du overvejer at bo på hotellet Crowne Plaza Phuket Panwa Beach, der ligger lige ned til stranden eller på Villa Panwa eller The Chalet Phuket Resort, der ligger i gåafstand fra stranden.

Området her er meget fredeligt til en ferie, men lad være med at forvente en god strand, men regn i stedet med at bruge tiden i hotellets pool, hvis du vil i vandet. Ved højvande kan du nyde udsigten ud over bugten til øerne Koh Tapao Yai og Koh Tapao Noi.

GPS til Ao Kham Beach: 7.834925, 98.402680.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Ao Kham Beach

Andre artikler :