Coverwise rejseforsikring

Layan Bugt

I Layan Bugt finder du en vadestrand, ikke en badestrand.

Tags: Phuket - Strand - Layan Bugt

Normalt ville jeg ikke have medtaget denne strand, da den ikke er egnet til badning, og da den reelt ikke har et navn. Men hvis du søger på google efter Layan Beach, dukker stranden i nogle af søgeresultaterne. Hverken strand eller bugt har et navn, så jeg har valgt at kalde bugten for Layan Bugt. Læs om den rigtige Layan Beach.

Layan Bugt og dens strand ligger lige nord for Layan Beach med et flodudløb til at adskille de to strande. Lidt fra kysten ligger Kala Island, og sammen med bugtens sider, beskytter den stranden mod bølger. Bølgerne begrænses også af, at det er meget lavvandet i bugten.

Har du små børn med dig, vil de måske synes, Layan Bugt er helt fin med sit lave vand og ingen bølger af betydning. Pas på strømmen ved flodudløbet, hvis du har badende børn! Hvis du selv har tænkt dig at tage en dypper, så er det nok ikke Layan Bugt, du skal til.

Faktisk er her så lavvandet, at du kan vade over til Kala Island, og ved ebbe er der slet ikke noget vand mellem øen og stranden.

Du kan som regel have Layan Bugt helt for dig selv, omend der måske vil være nogle af de lokale beboere, der er taget på picnic inde under træernes skygge bag stranden.

Møder du andre på selve stranden, vil det sikkert være gæster fra Anantara Layan Phuket Resort, der er blevet trætte af hotellets pools, og som vil have sand mellem tæerne. Det 5-stjernede og dyre Anantara Layan Phuket Resort ligger lige op ad Layan Bugt, hvor bugten og Kala Island byder hotellets gæster på en smuk udsigt.

Adgangen til stranden sker gennem en smal, blind vej, hvor du passerer Anantara Layan Phuket Resort, lige før du kommer til stranden. GPS til stranden i Layan Bugt: 8.035784, 98.282810.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Jeg har endnu ikke fået skrevet om alle strandene på Phuket, så nogle af de nedenstående links er ikke aktive endnu. Oversigten er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten.

Tags: Phuket - Strand - Layan Bugt

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så skriv i forummet. Du er også mere end velkommen til at hjælpe andre i forummet med dine erfaringer.

Andre artikler :

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Mandag d. 19. august

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.