Nai Thon Beach

Strand med masser af plads.

Tags: Phuket - Strand - Nai Thon Beach

Nai Thon Beach er lige­som Nai Yang Beach og Mai Khao Beach en del af na­tur­par­ken Si­ri­nath Na­tio­nal Park. I tu­rist­sæ­so­nen kan du møde andre turister på den godt 1 km lan­ge strand. Uden for sæ­so­nen er her sæd­van­lig­vis tomt, og du kan stort set have stran­den for dig selv.

Nai Thon Beach er en god badestrand, og vand- og sand­kvali­teten er helt i top. Du har mulighed for snorkling ved klipperne i begge ender af stranden. Bemærk, at uden for sæsonen er der risiko for heste­huller langs stranden. Læs mere på siden Badesikkerhed.

Mellem stranden og ve­jen langs stran­den står der en ræk­ke træ­er, hvor du kan finde skygge, når nu det ikke længere er muligt at leje liggestole med parasoller på stranden.

På vejen langs stranden kan du finde boder, hvor du kan købe frugt, mad, drikke og andre fornødenheder. I hvert fald i højsæsonen.

Vil du bo fem-stjernet, kan du bo på Pullman Phuket Arcadia Naithon Beach Resort, der ligger lige nord for stranden. Du vil muligvis slet ikke have lyst til at besøge stranden, hvis du bor dér.

Foretrækker du strand i stedet for en fem-stjernet pool, så kan du fx bo på Naithon Beach Mansion, der også tilbyder et mere overkommeligt prisleje, eller på et af de andre hoteller i området.

GPS til Nai Thon Beach: 8.059548, 98.277885.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Nai Thon Beach

Andre artikler :