Nai Thon Beach

Strand med masser af plads.

Tags: Phuket - Strand - Nai Thon Beach

Nai Thon Beach er lige­som Nai Yang Beach og Mai Khao Beach en del af na­tur­par­ken Si­ri­nath Na­tio­nal Park. I tu­rist­sæ­so­nen kan du møde andre turister på den godt 1 km lan­ge strand. Uden for sæ­so­nen er her sæd­van­lig­vis tomt, og du kan stort set have stran­den for dig selv.

Nai Thon Beach er en god badestrand, og vand- og sand­kvali­teten er helt i top. Du har mulighed for snorkling ved klipperne i begge ender af stranden. Bemærk, at uden for sæsonen er der risiko for heste­huller langs stranden. Læs mere på siden Badesikkerhed.

Mellem stranden og ve­jen langs stran­den står der en ræk­ke træ­er, hvor du kan finde skygge, når nu det ikke længere er muligt at leje liggestole med parasoller på stranden.

På vejen langs stranden kan du finde boder, hvor du kan købe frugt, mad, drikke og andre fornødenheder. I hvert fald i højsæsonen.

Vil du bo fem-stjernet, kan du bo på Pullman Phuket Arcadia Naithon Beach Resort, der ligger lige nord for stranden. Du vil muligvis slet ikke have lyst til at besøge stranden, hvis du bor dér.

Foretrækker du strand i stedet for en fem-stjernet pool, så kan du fx bo på Naithon Beach Mansion, der også tilbyder et mere overkommeligt prisleje, eller på et af de andre hoteller i området.

GPS til Nai Thon Beach: 8.059548, 98.277885.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Nai Thon Beach

Andre artikler :

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Tirsdag d. 07. april

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.