Panwa Beach

Måske egnet til en gåtur langs stranden - ved højvande.

Tags: Phuket - Strand - Panwa Beach

Bemærk, at der er flere strande, der kaldes Panwa Beach. Hoteller spredt over hele landtangen Panwa har det med at kalde deres lokale strand for Panwa Beach, også selvom den reelt har et helt andet navn. Tjek evt. placeringen på et kort, eller læs mine forskellige artikler om strandene på Panwa: Khao Khad Beach, Ao Yon Beach, Cape Panwa Hotel Beach og Ao Kham Beach. Og så selvfølgelig herværende artikel om Panwa Beach.

Panwa Beach er også kendt som Heeowhat Beach. Det er måske lidt flot at kalde Panwa Beach for en strand. Den er hverken egnet til badning eller til at slikke sol. Ved højvande kan den lige bruges til at gå en tur langs stranden. Ved lavvande er hele bugten nærmest tørlagt, som du kan se på ovenstående billede.

Det femstjernede Pullman Phuket Panwa Beach Resort ligger lige ud til stranden (bag palmerne på billedet), men mon ikke gæsterne foretrækker poolen i stedet for stranden. Ved højvande er der en fin udsigt over bugten til øerne Koh Tapao Yai og Koh Tapao Noi.

GPS til Panwa Beach: 7.809310, 98.404395. Du finder en lille sti ned til stranden til højre for Pullman Phuket Panwa Beach Resort.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Panwa Beach

Andre artikler :

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Tirsdag d. 31. marts

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.