Surin Beach

Fin strand ved millionærrækken.

Tags: Phuket - Strand - Surin Beach

Surin Beach er en af de bedste stran­de på Phuket, i hvert fald hvad an­går vand- og sand­kva­li­tet. Det er dog ikke her, du skal hen, hvis du vil have en strand helt for dig selv, eller en strand med pynt i form af klipper og grønt, omend der er nogle spredte træer bag stranden.

Til gen­gæld kan du ny­de civi­la­tio­nens goder i form af restauranter og mange små boder med frugt og forfriskninger bag stranden.

Lige bag parkerings­pladsen ved stranden finder du Surins eneste turist­at­trak­tion udover stranden, templet Wat Surin.

Stranden skråner en del ved høj­vande, hvor den kan være uegnet for små børn, fordi der hurtigt bliver dybt. Ved lavvande skråner den ikke så meget. I regn­tiden er der risiko for hestehuller. Til gengæld vil børn sikkert elske mulig­he­den for at fodre en elefant, hvis de er så heldige, at ele­fant­pas­seren kom­mer forbi og tilbyder fodring mod køb af dyre bananer.

Surin er også kendt som millio­nær­rækken, fordi der her ligger en række ek­stremt dyre huse med hav­udsigt. Vil du leje et hus her, kan du nemt risikere at skulle for­tynde kredit­kor­tet med om­kring 200.000 kroner for en uges leje i højsæsonen.

Hvis det er i over­kan­ten af dit budget, er der hel­dig­vis også andre mu­lig­heder. Der findes et par fem­stjer­nede ferie­ste­der bag den knap én kilo­me­ter lange strand, fx Twinpalms Phuket Hotel, og de er end­da billigere end de fem­stjer­nede ferie­steder ved Laguna. Og så er der heldigvis også en række hoteller med færre stjerner og med endnu lavere priser.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Surin Beach

Andre artikler :

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Tirsdag d. 31. marts

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.