Surin Beach

Fin strand ved millionærrækken.

Tags: Phuket - Strand - Surin Beach

Surin Beach er en af de bedste stran­de på Phuket, i hvert fald hvad an­går vand- og sand­kva­li­tet. Det er dog ikke her, du skal hen, hvis du vil have en strand helt for dig selv, eller en strand med pynt i form af klipper og grønt, omend der er nogle spredte træer bag stranden.

Til gen­gæld kan du ny­de civi­la­tio­nens goder i form af restauranter og mange små boder med frugt og forfriskninger bag stranden.

Lige bag parkerings­pladsen ved stranden finder du Surins eneste turist­at­trak­tion udover stranden, templet Wat Surin.

Stranden skråner en del ved høj­vande, hvor den kan være uegnet for små børn, fordi der hurtigt bliver dybt. Ved lavvande skråner den ikke så meget. I regn­tiden er der risiko for hestehuller.

Surin er også kendt som millio­nær­rækken, fordi der her ligger en række ek­stremt dyre huse med hav­udsigt. Vil du leje et hus her, kan du nemt risikere at skulle for­tynde kredit­kor­tet med om­kring 200.000 danske kroner for en uges leje i højsæsonen.

Hvis det er i over­kan­ten af dit budget, er der hel­dig­vis også andre mu­lig­heder. Der findes et par fem­stjer­nede ferie­ste­der bag den knap én kilo­me­ter lange strand, fx Twinpalms Phuket Hotel, og de er end­da billigere end de fem­stjer­nede ferie­steder ved Laguna. Og så er der heldigvis også en række hoteller med færre stjerner og med endnu lavere priser.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Surin Beach

Andre artikler :