Kalim Beach

Tæt på Patong, mere fredeligt, men ikke meget strand.

Tags: Phuket - Strand - Kalim Beach

Du finder Kalim Beach lige nord for Patong Beach. Der ligger flere hoteller på den anden side af vejen langs stranden, men hvis du vælger at bo på et af dem, skal du nok være forberedt på, at du skal til Patong Beach. Der er nemlig ikke meget strand over Kalim Beach. Og i hvert fald ikke noget, der minder bare lidt om de tropiske strande, du ser i turistbrochurer.

Stranden er delt i to dele, og det hænder faktisk, at man finder besøgende på den sydligste del af den, men overrendt kan man ikke just kalde den. Du kan købe forsyninger i forretningerne på vejen, der løber bagved.

Den nordlige del af stranden kan du have helt for dig selv. Den ligger bag en betonmur, der adskiller vejen og havet. Billedet er taget ved lavvande, ved højvande er der ikke meget sand her. Betonmuren er for at beskytte vejen mod oversvømmelse ved kraftig vind og højvande.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Kalim Beach

Andre artikler :

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Tirsdag d. 31. marts

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.