Laem Sing Beach

Dejlig naturstrand med mange turister.

Tags: Phuket - Strand - Laem Sing Beach

Laem Sing Beach er en naturskøn strand, omgivet af grønt og med klipper i hver ende af den knap 300 meter lange strand. Der er fine snorkling-muligheder ved klipperne, især i den sydlige ende af stranden.

Du kan leje snorklingudstyr på stranden. Du kan også leje en klapstol og en parasol formedelst 100 baht stykket. På det sidste stykke af stien fra Surin Beach, se nedenfor, ligger der en lille restaurant, hvor du kan få serveret mad og drikke.

Laem Sing Beach hører til de mere svært til­gæn­ge­lige strande på Phuket. Der er ikke direkte adgang fra landsiden, så du skal ankomme ad søvejen, eller du skal ad en lille sti over den pynt, der adskiller Laem Sing Beach fra den nordlige Surin Beach. Stien er ca. 600 meter lang, og går dels gennem skov og dels over klipper, nogle steder er den gjort lidt mere farbar med cement eller sandsække.

Du finder skilte til stien på den sydlige ende af Surin Beach.

For nogle år siden var Laem Sing Beach meget velbesøgt, dengang var der adgang fra landsiden, og selvom det kostede 100 baht at få lov at bruge den stejle sti ned til stranden, så afholdt det ikke gæsterne. Men i dag er der som sagt lukket for direkte adgang fra landsiden, hvilket skyldes en strid om retten til jorden.

Dengang var stranden besået med lange rækker af liggestole og parasoller, i dag fremstår stranden mere hyggelig og naturlig, men desværre også med mindre renholdelse, du finder affald flere steder i området, og der er åbenbart ingen, der vil besvære sig med at fjerne det.

Vælger du at ankomme ad søvejen, kan du hyre en long-tail boat fra enten Surin Beach eller fra Kamala Beach. Prisen kan komme ned på 100 baht pr. person pr. vej, hvis du deler en båd med andre, hvis du hyrer en for dig selv kan du nemt risikere at blive afkrævet 1.000 baht for en retur-tur.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Laem Sing Beach

Andre artikler :

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Tirsdag d. 31. marts

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.