Coverwise rejseforsikring

Laem Sing Beach

Dejlig naturstrand med mange turister.

Tags: Phuket - Strand - Laem Sing Beach

Denne artikel er lettere forældet. Der er i øjeblikket ikke adgang til stranden fra landjorden, men du kan stadig sejle til stranden. Du kan finde long-tail boats, der tilbyder transport, på Kamala Beach og på Surin Beach.

Laem Sing Beach hører til de mere svært til­gæn­ge­lige strande. Enten skal du ad vand­vejen, eller du skal stoppe ved en af to små parke­rings­plad­ser (en i hver ende af stranden) og der­efter ned ad en stejl sti.

Kommer du ind ad denne indgang, kan du vælge at gå til højre, hvor du finder en lille restaurant med udsigt over stranden, eller du kan gå til venstre for at komme ned til selve stranden. Vejen ned til stranden ligger på privat grund, som det i skrivende stund koster 100 baht at passere.

På Laem Sing Beach har du mulighed for at leje liggestole og parasoller, og her opereres ikke med 10 procent-zoner, som det tydeligt fremgår af nedenstående billede. Billedet er fra den periode, hvor liggestole var forbudt, så i stedet byggede man liggestole af sand. Nu er de rigtige liggestole tilbage igen.

Sand- og vand­kvaliteten er fin, og der er gode muligheder for snork­ling omkring klipperne ud for stranden. Laem Sing Beach er godt 300 meter lang, og er en rigtig natur­strand med klipper og om­kran­sen­de skov. Desværre lægger de mange turister og "liggestole" en dæmper på stedets naturlige charme.

I høj­sæ­so­nen er her fyldt godt op. Der er mere plads uden for høj­sæ­so­nen, men der skal man til gengæld passe på, for Laem Sing Beach er en af de strande, som kan være sær­de­les farlige i regn­tiden på grund af hestehuller.

Hvis du vil have en mere uspo­le­ret natur­strand, så tag lidt længere nordpå og besøg Banana Beach.

Der er ingen hoteller ved Laem Sing Beach, der er omgivet af skov. De nærmeste hoteller ligger i den sydlige del af Surin.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Jeg har endnu ikke fået skrevet om alle strandene på Phuket, så nogle af de nedenstående links er ikke aktive endnu. Oversigten er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten.

Tags: Phuket - Strand - Laem Sing Beach

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så skriv i forummet. Du er også mere end velkommen til at hjælpe andre i forummet med dine erfaringer.

Andre artikler :

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Mandag d. 11. november

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.