Coverwise rejseforsikring

Pon Beach

Kun adgang for hotelgæster.

Tags: Phuket - Strand - Pon Beach

Vejen til Pon Beach er spærret af et villa-hotel. Hvis du vil besøge stranden, har du to mu­lig­he­der, du kan bo på The Naka Phu­ket Villa, hvor priserne starter på omkring 3.000 kroner pr. nat for en villa, el­ler du kan kom­me ad sø­ve­jen til stran­den.

Jeg måtte nøjes med bil­le­der på af­stand, da jeg ik­ke hav­de tid til at ta­ge sø­ve­jen i den­ne om­gang, og mit plastikkort ikke er så velforet, at et besøg kan komme på tale. Mit billede er fra da man stadig byggede på hotellet, det ser lidt anderledes ud nu, som du kan se ved at følge linket til hotellet.

Stranden er meget køn, men ud fra an­dres be­skri­vel­ser skul­le san­det væ­re iblan­det rul­le­sten og der­for ik­ke så vel­eg­net til bad­ning. Dog skul­le der være fin mu­lig­hed for snork­ling ved et ko­ral­rev 100 meter fra kysten. Gæsterne på hotellet savner dog vist ikke stranden.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Jeg har endnu ikke fået skrevet om alle strandene på Phuket, så nogle af de nedenstående links er ikke aktive endnu. Oversigten er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten.

Tags: Phuket - Strand - Pon Beach

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så skriv i forummet. Du er også mere end velkommen til at hjælpe andre i forummet med dine erfaringer.

Andre artikler :

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Fredag d. 23. august

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.