Artiklen indeholder priser omregnet til baht. Tryk her for at vælge en anden valuta.

Pon Beach

Kun adgang for hotelgæster.

Tags: Phuket - Strand - Pon Beach

Vejen til Pon Beach (også kendt som Yae Beach) er spærret af et villa-hotel. Hvis du vil besøge stranden, har du to mu­lig­he­der, du kan bo på The Naka Phu­ket Villa, el­ler du kan kom­me ad sø­ve­jen til stran­den.

Der er dog ingen grund til at besvære sig til stranden, hvis du ikke bor her. Stranden er lille og hyggelig, men hvis du skal bruge tid og penge for at komme ad søvejen, er der bedre strande at besøge. Strande hvor du er mere velkommen, og hvor du kan finde betjening i form af kølige drikke og liggestole. Og hvor det er billigere at hyre en long-tail boat, fordi der også er andre, der vil til stranden. Det gælder fx for Laem Singh Beach længere nordpå, og for Freedom Beach syd for Patong.

Pon Beach er blot 200 meter lang, og bag den finder du et velplejet grønt område med en pool, som hotellets gæster i stedet kan vælge, hvis de vil i vandet – hvis de da ikke foretrækker den private pool ved deres villa.

Bor du på The Naka Phuket Villa, er stranden som sagt fin, og du har en fin udsigt til Patong og mulighed for snorkling. Priserne for en villa starter ved ca. 10000 baht i lavsæsonen.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Pon Beach

Andre artikler :