Pon Beach

Kun adgang for hotelgæster.

Tags: Phuket - Strand - Pon Beach

Vejen til Pon Beach (også kendt som Yae Beach) er spærret af et villa-hotel. Hvis du vil besøge stranden, har du to mu­lig­he­der, du kan bo på The Naka Phu­ket Villa, el­ler du kan kom­me ad sø­ve­jen til stran­den.

Der er dog ingen grund til at besvære sig til stranden, hvis du ikke bor her. Stranden er lille og hyggelig, men hvis du skal bruge tid og penge for at komme ad søvejen, er der bedre strande at besøge. Strande hvor du er mere velkommen, og hvor du kan finde betjening i form af kølige drikke og liggestole. Og hvor det er billigere at hyre en long-tail boat, fordi der også er andre, der vil til stranden. Det gælder fx for Laem Singh Beach længere nordpå, og for Freedom Beach syd for Patong.

Pon Beach er blot 200 meter lang, og bag den finder du et velplejet grønt område med en pool, som hotellets gæster i stedet kan vælge, hvis de vil i vandet – hvis de da ikke foretrækker den private pool ved deres villa.

Bor du på The Naka Phuket Villa, er stranden som sagt fin, og du har en fin udsigt til Patong og mulighed for snorkling. Priserne for en villa starter ved ca. 2.500 kroner i lavsæsonen.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Pon Beach

Andre artikler :

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Tirsdag d. 31. marts

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.