Nai Yang Beach

Camping ved stranden.

Tags: Phuket - Strand - Nai Yang Beach - Nationalpark

Den cirka to kilometer lange Nai Yang Beach er lige­som Mai Khao Beach en del af national­par­ken Sirinath National Park. I den nord­lige ende af stranden har du mulighed for at leje et telt og campere i en lille smal skov ud til stranden. Der er også mange af de lokale, der tager på picnic her, så de kan nyde deres med­bragte mad, mens de sidder under træernes skygge og nyder udsigten over strand og vand.

Den sydligste del af stran­den er bedst til bad­ning. Her bliver der ikke så hurtigt dybt, så også børn kan kan have glæde af stranden. Det er ikke kun en svøm­me­tur, der kan glæde børnene her, det er nemlig muligt at leje en hest til en lille ride­tur langs stranden. På den syd­lige del af stranden kan du i mod­sætning til på den nord­lige del leje liggestole.

Under træernes skygge bag stranden finder du madvogne, hvor du kan købe lidt spiseligt og få slukket tørsten. Og bag denne bræmme af skyg­ge­fulde træer finder du en række butikker langs vejen, hvor du kan købe for­nø­den­heder og diverse turistting.

Er du ikke til camping, kan du vælge et af de lokale hoteller til overnatning ved Nai Yang Beach.

I den mere luksuriøse ende af skalaen finder du Dewa Phuket Hotel og Indigo Pearl Hotel (The Slate), men der ligger også mere prisvenlige hoteller i nærheden af stranden.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Nai Yang Beach - Nationalpark

Andre artikler :