Friendship Beach

Ikke til badning eller til at slikke solskin. Måske til en gåtur — måske.

Tags: Phuket - Strand - Friendship Beach

Der er ingen grund til at besøge Friendship Beach, medmindre du bor i nærheden, og du vil gå en aftentur langs stranden. Og selv da afhænger udbyttet af tidevandet. Når jeg har medtaget stranden her, så skyldes det udelukkende, at du kan finde den omtalt andre steder, og måske ville tro, at du blev snydt for noget, hvis den ikke også blev nævnt her.

Friendship Beach ligger på Phukets østkyst, hvor den strækker sig fra Laemka Beach lidt nord for Rawai og op til Chalong Pier, der bl.a. er udgangspunkt for sejlture i Phang Nga Bay.

Der er ikke tale om en bade­strand, og ved høj­van­de er der på en god del af stræk­nin­gen slet ik­ke no­gen strand. Om­vendt er der an­dre ste­der tem­me­lig me­get strand ved lav­van­de, hvor stran­den si­ne ste­der kan bli­ve over hun­dre­de me­ter bred.

Selvom stranden med sine knap 4 km er en af de længste på Phuket er der ikke let adgang til den. Og det er der ikke ret mange, der savner.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Friendship Beach

Andre artikler :

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Tirsdag d. 31. marts

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.