Kata Beach

Familieferie og børnevenlig strand.

Tags: Phuket - Strand - Kata Beach

Kata Beach ligger lige syd for Karon Beach, og byder på samme gode sand- og vand­kvalitet. Byerne bag de to strande er smeltet sammen, så de fremstår som én by, men ved havet er de to strande adskilt af en bred landtange.

Som Karon er Kata velegnet til familie­ferie eller for rejsende, der vil lidt væk fra Patongs "hektiske" liv. Og man er alligevel ikke længere væk fra Patong end en kort tuk tuk-tur.

Stranden på Kata Beach er bred og skrå­ner kun let ud i vandet, så her også er gode ba­de­mu­lig­he­der for børn.

Kata Beach er des­uden vel­eg­net til snork­ling, da der i beg­ge en­der af den knap 1,5 km lan­ge strand er rev med mas­ser af far­ve­ful­de fisk. Og el­lers finder du her det sam­me bre­de ud­bud af tu­rist­til­bud som ved Karon Beach, fx para­sai­ling, banana boats og de famøse jet-ski (hold dig fra dem!).

Hvis du har børn med på ferien, kan du på land­tan­gen mel­lem Karon Beach og Kata Beach besøge Dino Park, der tilbyder underholdning med en mini­golf­bane.

Hoteludbuddet i Kata er stort. I den dyre ende finder du bl.a. Kata Sea View Villas, Malisa Villa Suites Hotel og Novotel Phuket Kata Avista Resort and Spa. Der findes selv­føl­ge­lig også mange hoteller til mere rimelige priser.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Kata Beach

Andre artikler :

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Tirsdag d. 31. marts

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.