Tri Trang Beach

Fredelig strand ved Tri Trang Beach Resort.

Tags: Phuket - Strand - Tri Trang Beach

Vejen til Tri Trang Beach går gennem indkørslen til Tri Trang Beach Resort.

Den godt 700 meter lange Tri Trang Beach er ikke noget specielt. Sandet er fint, men hvis du bevæger dig lidt væk fra indgangen vil du i det meste af strandens længde finde småsten ved vandkanten. De skærer ganske vist ikke i fødderne som muslingeskaller, men de gør stranden mindre indbydende og mindre velegnet til badning.

Til gengæld finder du her fred og ro i modsætning til på Patong Beach, som du iøvrigt har udsigt til fra den fjerne ende af Tri Trang Beach.

Det grønne hegn bag Tri Trang Beach gør heller ikke stranden mere indbydende. Hegnet har ståer der over fire år, så det forsvinder nok ikke lige med det samme.

GPS til indgangen til stranden: 7.886152, 98.277548.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Tri Trang Beach

Andre artikler :

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Tirsdag d. 31. marts

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.