Relax Beach

Flot "privat" strand.

Tags: Phuket - Strand - Relax Beach

Relax Beach er en "privat" strand, idet det fem-stjernede hotel Le Meridien Phuket ejer grun­den ned til stranden. Og hotellet tillader ikke frem­me­de adgang til stranden i dag­ti­mer­ne.

Der er reelt ikke noget, der hedder private strande i Thailand, så hotellet kan ikke forbyde dig at besøge stranden, du skal blot benytte vand­vejen derind. Eller alter­na­tivt bo på hotellet.

Det er desværre ikke lykkedes mig at kom­me for­bi vag­ter­ne og ned til stranden, og jeg har ikke haft tid til at tage vandvejen, så jeg har blot det­te bil­le­de, som er ta­get op­pe fra ve­jen.

Og jeg må for­la­de mig på, hvad an­dre har fortalt om stran­den. Efter si­gen­de skal så­vel sand- som vand­kva­li­tet væ­re meget fin.

Jeg vil opdatere med tekst og billeder, når jeg har haft stran­dens sand mellem tæerne.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Relax Beach

Andre artikler :

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Tirsdag d. 31. marts

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.