Yanui Beach

Strand med klippepynt.

Tags: Phuket - Strand - Yanui Beach

Vil du have lidt mere pynt end hvad de en­de­lø­se, lan­ge stran­de på Phuket kan by­de på, så tag et smut for­bi Yanui Beach på Phukets sydspids.

Yanui Beach er en rig­tig na­tur­strand med klip­per, en lil­le klip­pe­halvø og en lil­le ø, Koh Kaeo Noi, som bry­der den fla­de ho­ri­sont. Du har mu­lig­hed for at le­je madrasser og kø­be kø­lige drinks og lidt mad på stranden.

Yanui Beach er kun lidt over 100 me­ter lang. Den er delt i to de­le, hvor du nord for klip­pe­halv­øen har fin sand­strand, mens den lil­le del syd for halv­øen er fyldt med sten. Her er dog en lil­le ryd­det sti ud i van­det, som du kan bru­ge, hvis du vil ba­de her. Du kan des­uden le­je en ka­no, så du fx kan padle ud til Koh Kaeo Noi.

Vandkvaliteten er rigtig god, og sandet er fint på den nord­lige del, hvor der ikke er så mange sten. Stranden er også vel­eg­net til snork­ling omkring halvøen.

Der er ingen hoteller direkte ud for stranden, men der er er flere i gåafstand, fx det fire-stjernede The Windmill Phuket og det noget billigere Yanui Beach Hideaway. Der ligger flere små guesthouses og bungalows til leje i området, men de bruger ikke bookingtjenester, og de har ikke selv en hjemmeside.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Yanui Beach

Andre artikler :

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Tirsdag d. 31. marts

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.