Yanui Beach

Strand med klippepynt.

Tags: Phuket - Strand - Yanui Beach

Vil du have lidt mere pynt end hvad de en­de­lø­se, lan­ge stran­de på Phuket kan by­de på, så tag et smut for­bi Yanui Beach på Phukets sydspids.

Yanui Beach er en rig­tig na­tur­strand med klip­per, en lil­le klip­pe­halvø og en lil­le ø, Koh Kaeo Noi, som bry­der den fla­de ho­ri­sont. Du har mu­lig­hed for at le­je madrasser og kø­be kø­lige drinks og lidt mad på stranden.

Yanui Beach er kun lidt over 100 me­ter lang. Den er delt i to de­le, hvor du nord for klip­pe­halv­øen har fin sand­strand, mens den lil­le del syd for halv­øen er fyldt med sten. Her er dog en lil­le sti ud i van­det, som du kan bru­ge, hvis du vil ba­de her. Du kan des­uden le­je en ka­no, så du fx kan padle ud til Koh Kaeo Noi.

Vandkvaliteten er rigtig god, og sandet er fint på den nord­lige del, hvor der ikke er så mange sten. Stranden er også vel­eg­net til snork­ling omkring halvøen.

Der er ingen hoteller direkte ud for stranden, men der er er flere i gåafstand, fx det fire-stjernede The Windmill Phuket og det noget billigere Yanui Beach Hideaway. Der ligger flere små guesthouses og bungalows til leje i området, men de bruger ikke bookingtjenester, og de har ikke selv en hjemmeside.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Yanui Beach

Andre artikler :