Merlin Beach

Stenet og ucharmerende strand.

Tags: Phuket - Strand - Merlin Beach

Merlin Beach ligger ud for Phuket Marriott Resort & Spa. Stranden har fået sit navn efter hotellet, der tidligere hed Merlin Beach Resort.

Hotellet har været så flink ikke at spærre vejen til stranden, som man ellers ofte ser det, når et hotel ejer grunden foran en strand. Måske fordi stran­den her er ste­net og ik­ke no­get at rå­be hur­ra for, så det nok er yderst begrænset, hvor mange, der har lyst til at besøge den. Men hvis du bor på ho­tel­let el­ler det nær­lig­gen­de Absolute Twin Sands Resort kræ­ver det blot en kort gåtur at få sand mellem tæerne.

Men mon ikke de fleste af gæs­ter­ne på Phuket Marriott Resort & Spa vil fo­re­træk­ke en af de tre pools i ste­det?

Hvis du er på et hotel i dette område, og du vil besøge en noget bedre strand i stedet for den stenede Merlin Beach, så overvej Para­dise Beach, og hvis du vil besøge en fantastisk strand, så tag til Free­dom Beach.

GPS til vejen ned til stranden: 7.883739, 98.273642.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Merlin Beach

Andre artikler :