Merlin Beach

Stenet og ucharmerende strand.

Tags: Phuket - Strand - Merlin Beach

Merlin Beach ligger ud for Phuket Marriott Resort & Spa. Stranden har fået sit navn efter hotellet, der tidligere hed Merlin Beach Resort.

Hotellet har været så flink ikke at spærre vejen til stranden, som man ellers ofte ser det, når et hotel ejer grunden foran en strand. Måske fordi stran­den her er ste­net og ik­ke no­get at rå­be hur­ra for, så det nok er yderst begrænset, hvor mange, der har lyst til at besøge den. Men hvis du bor på ho­tel­let el­ler det nær­lig­gen­de Absolute Twin Sands Resort kræ­ver det blot en kort gåtur at få sand mellem tæerne.

Men mon ikke de fleste af gæs­ter­ne på Phuket Marriott Resort & Spa vil fo­re­træk­ke en af de tre pools i ste­det?

Hvis du er på et hotel i dette område, og du vil besøge en noget bedre strand i stedet for den stenede Merlin Beach, så overvej Para­dise Beach, og hvis du vil besøge en fantastisk strand, så tag til Free­dom Beach.

GPS til vejen ned til stranden: 7.883739, 98.273642.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Merlin Beach

Andre artikler :

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Tirsdag d. 07. april

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.