Kata Noi Beach

Lillebror til Kata Beach med mulighed for snorkling.

Tags: Phuket - Strand - Kata Noi Beach

Kata Noi Beach er lillebror til Kata Beach - "noi" betyder "lille" - og den ligger lige syd for Kata Beach. Stranden er nu ikke helt lille med sin cirka 750 meters længde, men den er mindre end Kata Beach. Vand- og sand­kva­li­tet er i top.

Her er ikke så mange akti­vi­tets­til­bud som på Kata Beach og den endnu nordligere Karon Beach, men der er fine snork­ling­mu­lig­he­der ved klip­perne i begge ender af stranden.

Uden for højsæsonen - fra april til september - er Kata Noi Beach populær blandt surfere, der ved, hvad de har med at gøre. Andre skal passe på, for i regn­tiden hører stran­den til de far­lig­ste på Phuket på grund af risi­ko­en for heste­hul­ler (læs mere).

Der er ikke så forfærdelig mange hoteller lige ud til Kata Noi Beach. Der er blot et par enkelte billige, og så er der de fem­stjer­ne­de Impiana Private Villas, The Shore at Katathani Resort og Katathani Phuket Beach Resort.

Booking-tjenesterne skelner ikke altid mellem Kata Beach og Kata Noi Beach, så hvis du vil bo på et hotel ved Kata Noi Beach, så husk at tjekke placeringen på et kort, inden du booker.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Kata Noi Beach

Andre artikler :