Coverwise rejseforsikring

Kata Noi Beach

Lillebror til Kata Beach med mulighed for snorkling.

Tags: Phuket - Strand - Kata Noi Beach

Kata Noi Beach er lillebror til Kata Beach - "noi" betyder "lille" - og den ligger lige syd for Kata Beach. Stranden er nu ikke helt lille med sin cirka 750 meters længde, men den er mindre end Kata Beach. Vand- og sand­kva­li­tet er i top.

Her er ikke så mange akti­vi­tets­til­bud som på Kata Beach og den endnu nordligere Karon Beach, men der er fine snork­ling­mu­lig­he­der ved klip­perne i begge ender af stranden.

Uden for højsæsonen - fra april til september - er Kata Noi Beach populær blandt surfere, der ved, hvad de har med at gøre. Andre skal passe på, for i regn­tiden hører stran­den til de far­lig­ste på Phuket på grund af risi­ko­en for heste­hul­ler (læs mere).

Der er ikke så forfærdelig mange hoteller lige ud til Kata Noi Beach. Der er blot et par enkelte billige hoteller, og så er der de fem­stjer­ne­de Impiana Private Villas, The Shore at Katathani Resort og Katathani Phuket Beach Resort.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Jeg har endnu ikke fået skrevet om alle strandene på Phuket, så nogle af de nedenstående links er ikke aktive endnu. Oversigten er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten.

Tags: Phuket - Strand - Kata Noi Beach

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så skriv i forummet. Du er også mere end velkommen til at hjælpe andre i forummet med dine erfaringer.

Andre artikler :

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Fredag d. 11. oktober

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.