Trisara Beach

Tags: Phuket - Strand - Trisara Beach

Trisara Beach er en lille strand i flotte naturlige omgivelser. Stranden er blot 175 meter lang og i begge ender er der klipper og træer som naturlig pynt, mens du bag stranden har en række palmer og andre træer.

Sandet er ikke det bedste på Phuket, men det er bestemt heller ikke det værste – kvalitetsmæssigt befinder det sig i den øverste halvdel af strandene. Mens strandsand på Phuket og andre steder i Thailand ofte er gulligt og lidt groft i det, har sandet her en mere hvidlig farve, som vi kender det fra de danske strande, og det er ikke så groft. Trisara Beach er fin som badestrand, omend der er nogle sten i vandet ved lavvande.

Det bedste af det hele er, at du sådan set kan have stranden helt for dig selv – med én stor begrænsning.

Billederne i artiklen er taget i højsæsonen. Mens den skjulte strand Banana Beach lige nord for Trisara Beach var proppet med mennesker på denne flotte solskinsdag, var der kun to personer på Trisara Beach. Grunden – og den store begrænsning – er, at Trisara beach er en "privat" strand.

Egentlig er der ikke noget, der hedder private strande i Thailand. Men i modsætning til i Danmark, kan ejerne af jorden bag en strand i Thailand forhindre adgang til stranden.

Jorden bag Trisara Beach ejes af det meget eksklusive Trisara Phuket Villas & Residences, som gerne vil have stranden for sig selv og sine gæster. Vil du slikke sol på Trisara Beach, skal du derfor enten bo på hotellet, eller ankomme ad vandvejen.

Det er ikke ligefrem billigt at bo på Trisara Phuket Villas & Residences. Priserne starter omkring 5.000 kroner pr. nat for en junior suite.

Perfekt til en bryllupsrejse

Prisen vil nok holde de fleste almindelige lønmodtagere fra at bo her, men hvis du vil have en oplevelse for livet på din tropiske bryllupsrejse, hvor penge måske ikke betyder helt så meget som til daglig, så kan du få den her. Der er for øvrigt også en del, der vælger at blive gift her, hotellet afholder typisk et eller flere bryllupper hver uge.

Jeg skrev ovenfor, at priserne starter omkring 5.000 kroner, bemærk ordet "starter". Hvis du vil bo i en villa med infinity pool, havudsigt og masser af soveværelser, så kan du godt sætte et ekstra nul i halen på den pris.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Trisara Beach

Andre artikler :

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Tirsdag d. 07. april

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.