Artiklen indeholder priser omregnet til baht. Tryk her for at vælge en anden valuta.

Trisara Beach

Tags: Phuket - Strand - Trisara Beach

Trisara Beach er en lille strand i flotte naturlige omgivelser. Stranden er blot 175 meter lang og i begge ender er der klipper og træer som naturlig pynt, mens du bag stranden har en række palmer og andre træer.

Sandet er ikke det bedste på Phuket, men det er bestemt heller ikke det værste – kvalitetsmæssigt befinder det sig i den øverste halvdel af strandene. Mens strandsand på Phuket og andre steder i Thailand ofte er gulligt og lidt groft i det, har sandet her en mere hvidlig farve, som vi kender det fra de danske strande, og det er ikke så groft. Trisara Beach er fin som badestrand, omend der er nogle sten i vandet ved lavvande.

Det bedste af det hele er, at du sådan set kan have stranden helt for dig selv – med én stor begrænsning.

Billederne i artiklen er taget i højsæsonen. Mens den skjulte strand Banana Beach lige nord for Trisara Beach var proppet med mennesker på denne flotte solskinsdag, var der kun to personer på Trisara Beach. Grunden – og den store begrænsning – er, at Trisara beach er en "privat" strand.

Egentlig er der ikke noget, der hedder private strande i Thailand. Men i modsætning til i Danmark, kan ejerne af jorden bag en strand i Thailand forhindre adgang til stranden.

Jorden bag Trisara Beach ejes af det meget eksklusive Trisara Phuket Villas & Residences, som gerne vil have stranden for sig selv og sine gæster. Vil du slikke sol på Trisara Beach, skal du derfor enten bo på hotellet, eller ankomme ad vandvejen.

Det er ikke ligefrem billigt at bo på Trisara Phuket Villas & Residences. Priserne starter omkring 25000 baht pr. nat for en junior suite.

Perfekt til en bryllupsrejse

Prisen vil nok holde de fleste almindelige lønmodtagere fra at bo her, men hvis du vil have en oplevelse for livet på din tropiske bryllupsrejse, hvor penge måske ikke betyder helt så meget som til daglig, så kan du få den her. Der er for øvrigt også en del, der vælger at blive gift her, hotellet afholder typisk et eller flere bryllupper hver uge.

Jeg skrev ovenfor, at priserne starter omkring 25000 baht, bemærk ordet "starter". Hvis du vil bo i en villa med infinity pool, havudsigt og masser af soveværelser, så kan du godt sætte et ekstra nul i halen på den pris.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Trisara Beach

Andre artikler :