Sai Khaew Beach

Phukets nordligste strand med udsigt til fastlandet.

Tags: Phuket - Strand - Sai Khaew Beach

På den nordlige side af Phuket finder du Sai Khaew Beach i kanalen mellem pro­vinsen Phang Nga på fast­landet og Phuket. Her har du udsigt til en lignende strand på fast­landet og Sarasin Bridge, der forbinder Phuket med Phang Nga.

Sai Khaew Beach er en natur­strand uden boder, ligge­stole og lignende, men hvor du i stedet er om­givet af skøn natur. Sand­kvali­te­ten er fin og vand­kva­li­te­ten ligeså. Stranden er delt i to dele, på billederne her kan du se stranden på Phukets nordlige side, men stranden fortsætter reelt rundt om pynten, som du kan se på nedenstående billede, og lidt ned ad vestsiden.

Vandet på den nordlige side af Phuket er sæd­van­lig­vis roligt selv i blæse­vejr, fordi stranden her ikke ligger direkte ud til havet men ligger i læ af pynten.

Du kan i sjældne tilfælde møde en "vild­faren" turist, men ellers bruges stranden hoved­sage­ligt af de lokale thaier. Det meste af dagen kan du have stranden helt for dig selv.

Sai Khaew Beach fortsætter som sagt rundt om pynten og ned ad Phukets vestside. Der ikke en naturlig adskillelse mellem stranden og den tilstødende Mai Khao Beach. De mødes ved en restaurant, der ligger ud til vandet, og som du lige kan skimte lidt af til højre på dette billede:

Bemærk, det er ikke tilladt at bade på den del af Sai Khaew Beach, der ligger på vestsiden.

Der er ingen hoteller i nærheden af Sai Khaew Beach. Der skulle vist ligge nogle gæste­huse i nær­heden af Sarasin Bridge, men i så fald skal du nok besøge dem fysisk for at booke dig ind. Jeg har i hvert fald ikke kunnet finde nogle på internettet.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Sai Khaew Beach

Andre artikler :

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Tirsdag d. 31. marts

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.