Cape Panwa Hotel Beach

Cape Panwa Hotel Beach er fin nok, hvis man bor på hotellet.

Tags: Phuket - Strand - Cape Panwa Hotel Beach

Stranden er navngivet efter Cape Panwa Hotel, der ligger foran stranden. Her kommer ikke mange besøgende ud over hotellets egne gæster, da såvel hotel som strand ligger et stykke ude ad en blind vej. Hotellet forhindrer ikke fremmede i at gå gennem hotellets område for at komme til stranden, nok fordi det alligevel kun er yderst få, der kommer denne vej forbi.

Ved højvande er stranden brugbar til at soppe lidt i vandet, men så heller ikke meget mere, for man skal ikke ret langt ud før bunden bliver stenet. Men stranden er køn, og sandet er fint. Bag stranden er der et område med liggestole og servering for hotellets gæster. Du kan ikke få servering som gæst, da der kun kan betales over hotelregningen.

Ved lavvande er stranden ikke særlig køn, fordi stenene nu er synlige. Hotellet annoncerer, hvornår stranden er mest velegnet til besøg, og uden for de tider er her temmelig tomt.

Cape Panwa Hotel Beach er fin nok, hvis man bor på hotellet, men ellers kan du finde andre bedre strande på Phuket.

GPS til Cape Panwa Hotel: 7.807343, 98.409074.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Cape Panwa Hotel Beach

Andre artikler :

Valutaregner

Indtast beløb i hele tal og uden tusind­adskiller:

Kroner -> baht
=

Baht -> kroner
=

Kursdag: Tirsdag d. 31. marts

Læs om veksling til baht.

Facebook

Facebook

Du kan finde Rejse til Thailand på Face­book.

Flotte billeder

Flickr

Flotte billeder

Se andres flotte bil­le­der fra Thai­land på foto­tje­nes­ten Flickr. På forsiden fin­der du de 15 nyeste bil­leder på Flickr med tag­get Thai­land og tagget Land­scape. Du kan klik­ke dig vi­de­re fra bil­le­der­ne, så du kan se de ori­gi­nale bil­le­der i stor størrelse.

Feed

Feed

Automatisk besked

Abonner på hjem­me­si­dens feed i din brow­ser for at få be­sked, når hjem­me­si­den op­da­te­res. Du kan læse mere om feeds på Ludvigs Hjørne.

Klima og vejr

Klima og vejr

Tjek vejret

Du kan læse om kli­maet i Thai­land på si­den Klima og vejr, hvor du også kan læse lidt om, at du skal tage vejr­ud­sigter med et gran salt. Få og­så hjælp til, hvor det er bedst at hol­de ba­de­fe­rie, hvis du skal afsted i den danske sommerferie.