Artiklen indeholder priser omregnet til baht. Tryk her for at vælge en anden valuta.

Nai Thorn Beach

Dejlig strand ved dejligt hotel, men langt fra alt andet.

Tags: Phuket - Strand - Nai Thorn Beach

Nai Thorn Beach, også kendt som Nai Thon Noi Beach, er en af de skjulte strande på Phuket – ikke fordi den er omgivet af beskyttende natur som fx nabostranden Banana Beach, men fordi det 5-stjernede hotel Andaman White Beach Resort ejer jorden bag stranden, og kun giver adgang for hotellets gæster.

Stranden er en af de bedste på Phuket, og hvis du ikke vil bo på hotellet, kan du altid besøge den ad vandvejen, eftersom alle strande i Thailand er offentligt ejet. Men selvom vandkvaliteten er god og sandet dejligt fint og hvidligt, så er stranden nok ikke så interessant for fremmede.

Dels på grund af problemet med at komme frem til stranden, og dels fordi man ikke kan købe kolde drikke og noget spiseligt, selvom der ligger en cafe lige bag stranden; den servicerer nemlig kun hotellets gæster. Liggestole og andre behageligheder er også forbeholdt hotellets gæster.

Bor du på hotellet, er der selvfølgelig fuld betjening, og du kan nyde den dejlige strand fuldt ud og uden den store konkurrence om liggepladser. Billederne her er taget i starten af februar, mens det stadig er højsæson for turister.

Til trods for den dejlige strand, så foretrækker de fleste af hotellets gæster åbenbart skyggen omkring poolen, der ligger lige bag stranden.

Vælger du hotel ud fra den nærliggende strand som den vigtigste parameter, så kan Andaman White Beach Resort være en godt valg.

Men du skal være opmærksom på, at hotellet ligger langt væk fra alting, så du kan ikke gå ned om hjørnet og finde en restaurant eller en 7-Eleven.

Vil du have andet, end hvad hotellet kan byde på, er de nærmeste restauranter, butikker og massage-tilbud ved Nai Thon Beach, lige godt 1 km nord for Nai Thorn Beach. Seriøse shopping-muligheder og natteliv er meget langt væk.

Prisen for at bo på Andaman White Beach Resort starter ved omkring 7500 baht pr. nat.

Strande på Phuket

Læs mere om Phukets strande i artiklen Strande på Phuket, eller læs mere om de enkelte strande via oversigten herunder.

Oversigten over strande på Phuket er i geografisk orden, startende på Phukets nordlige side, ned ad vestkysten og så rundt og op ad østkysten mod Phuket Town. De bedste strande er på vestkysten, hvor du også finder de mest populære turistbyer.

Tags: Phuket - Strand - Nai Thorn Beach

Andre artikler :